به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
ماسکارپونه یا پنیر خامهای ۲ بسته
شکر ۳ - ۲ قاشق غذاخوری
قهوه سرد ۱ لیوان
خامه فرم گرفته ۲۰۰ گرم
بیسکویت لیدی فینگر پودر کاکائو و رنده شکلات برای تزئین
طرز تهیه:
خامه رو کاملا بزنید تا فرم بگیره و سفت بشه. برای سهولت کار از خامه قنادی استفاده کنید. خامه قنادی شیرینه و نیازی به اضافه کردن شکر نداره. من از خامه مایع گیاهی استفاده کردم که عکسش رو براتون تو استوری گذاشتم. پنیر ماسکارپونه رو با شکر کاملا با همزن بزنید تا یه بافت یکدست پیدا بکنه.
خامه فرم گرفته رو به پنیر اضافه کنید. پنیر و خامه رو در حدی مخلوط کنید که یکدست بشه، دقت کنید که زیاد مواد رو هم نزنید همین که به یه بافت یکدست رسیدید کافیه، میتونید یکی دو قاشق از قهوه یا یک بسته پودر نسکافه فوری رو به مخلوط خامه و پنیر اضافه کنید.
دقت کنید یک روی بیسکویتهای لیدی فینگر شکری و یک روش ساده است. باید قسمت ساده رو توی نسکافه یا قهوه بزنید. من از پودر نسکافه آماده استفاده کردم، چون میزان شکرش متعادله. بیسکویت رو برای یک لحظه تو نسکافه بزنید و خیلی سریع در بیارید تا بیسکویت خمیر نشه.
بیسکویتها رو تو ظرف مورد نظرتون بچینید به صورتی که قسمت شکری بالا باشه. روی لایه اول رو با مخلوط خامه و پنیر پوشونید. یک ردیف دیگه یسکوبت رو لایه پنیر و خامه بچینید و نهایتا روی بیسکویتها رو با مخلوط پنیر و خامه بپوشونید و روش رو پودر کاکائو بپاشید و به مدت ۳-۴ ساعت بذارید تو یخچال.
اگر از پنیر خامهای استفاده میکنید که نمک داره حتما قبل از استفاده پنیر رو نیم ساعت داخل آب سرد بذارید تا شوریش گرفته بشه.
بیشتر بخوانید
منبع: amozeshe ashpaziii
انتهای پیام/