در گزارش زیر طرز تهیه آش بلغور را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آش بلغور به دلیل داشتن ماست و کشک دارای کلسیم فراوان است و به رشد کودکان و جلوگیری از پوکی استخوان کمک می‌کند. به علاوه داشتن سبزیجات و حبوبات و غلاتی، چون بلغور محتوای فیبر این غذا بالا بوده، تامین کننده ویتامین‌ها و املاح فراوان  است.

مواد لازم

بلغور: ⅖ پیمانه
برنج نیم دانه: ⅖ پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری و نعنا): ۱ کیلوگرم
لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز: ۱ پیمانه
پیاز متوسط: ۱ عدد
ماست یا کشک: ۱ لیتر (ترجیحا ماست)
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
نعنا خشک: به میزان لازم

مراحل پخت

ابتدا بلغور، برنج و لوبیا را به مدت چند ساعت خیس می‌کنیم.

آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. بعد از جوش آمدن آب، بلغور، برنج ولوبیا را در آب در حال جوش می‌ریزیم.

سپس سبزی آش را اضافه می‌کنیم.

بعد پیاز را رنده کرده جداگانه تفت می‌دهیم و در قابلمه می‌ریزیم.

بعد از آماده شدن و جا افتادن آش آن را با پیاز داغ، نعنا و مقداری کشک یا ماست تزئین می‌کنیم.

میتوانید مقداری از کشک یا ماست را در هنگام پخت در آش بریزد. (به دلخواه می‌باشد).

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.