در گزارش زیر طرز تهیه سالاد هفت لایه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد هفت لایه یک غذای آمریکایی است که شامل ترکیبی رنگین از هفت لایه مواد تشکیل دهنده‌ای چون: کاهوی یخ زده، گوجه فرنگی، خیار، پیاز، نخود فرنگی شیرین، تخم مرغ آب‌پز سفت، برش‌های پنیر چدار و تکه‌های بیکن است. بر روی سالاد سس مایونز و گاهی خامه ترش اضافه می‌شود. این سالاد در ظرف شیشه‌ای یا ماهی‌تابه بزرگ سرو می‌شود تا لایه‌های مختلف آن قابل مشاهده باشد.


مواد لازم

کاهو متوسط: ۱عدد
کرفس خرد شده: ۱ عدد
تخم مرغ آبپز شده سفت: ۵ عدد
نخود فرنگی پخته شده: ۱ لیوان
فلفل دلمه‌ای خرد شده: ۱ لیوان
ژامبون خرد شده: ۸ ورق
سس مایونز:۱و۱/۲ لیوان
شکر: ۲ قاشق
پنیر چدار: ۱۵۰ گرم

مراحل پخت

برگ‌های کاهو را جدا کرده و می‌شوییم و آبگیری می‌کنیم.

سپس آن‌ها را خرد کرده و در انتهای کاسه سالاد بزرگ می‌ریزیم.

مواد دیگر را به صورت لایه لایه روی کاهو می‌ریزیم.

بهتر است لایه‌ها بدین ترتیب باشند: کرفس، نخود فرنگی، برش‌های تخم مرغ، فلفل سبز و ژامبون.

سس مایونز را با شکر مخلوط کنید و روی سالاد می‌ریزیم.

برای تزیین در نهایت پنیر چدار را روی سالاد می‌پاشیم.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.