به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پودینگ گلابی و زنجبیل یک دسر اروپایی فوق العاده خوشمزه است. این دسر با گلابی، زنجبیل، کره و تخم مرغ آماده میشود. درست کردن آن بسیار راحت است و مدت زمان بسیار کمی میبرد. انواع پودینگها را با استفاده از ژلاتین، شیر، شکر، نشاسته ذرت و میوهای مختلف درست میکنند.
پودینگها ظاهری شبیه به بلان مانژ و کاسترد دارند.
برای درست کردن پودینگ باید قالب را به وسیله کره چرب کنید. پوست پرتقال را رنده کرده و مربای زنجبیل را ریز خرد کنید. گلابی را پوست بگیرید، قسمتهای اضافی آن را جدا کنید و بعد آنها را به شکل مکعبهای ۱ سانتی متری خرد کنید.
مواد لازم
کره آب شده: ۵۵ گرم
آرد مخمر دار: ۵۵ گرم
شکر دانه ریز: ۵۵ گرم
تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
زنجبیل: ۱ تکه
پرتقال: ۱ عدد
گلابی رسیده: ۱ عدد
شربت طلایی یا شربت زنجبیل: کمی
مراحل پخت
ابتدا دو کاغذ روغنی برای بالای پودینگ آماده کنید.
دو فنجان چای یا ظرف رامکین را سر و ته روی کاغذها قرار دهید.
دور تا دور آن را خط بکشید و سپس دایرهها را از داخل خط ببرید.
یک سمت کاغذها را با کره چرب کنید.
همینطور داخل فنجانها (یا رامکین ها) را نیز چرب کنید.
آرد، شکر، کره و تخم مرغ را در مخلوط کن ریخته و حسابی هم بزنید تا به شکل یک خمیر یکدست دربیایند.
زنجبیل را خرد کنید و اضافه کنید.
پوست پرتقالها را نیز رنده ریز کنید و به خمیر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
پوست و هستههای گلابی را جدا کنید و آنها را به تکههای ۱ سانتیمتری خرد کنید.
مقداری شربت طلایی یا زنجبیل ته هر فنجان بریزید.
سپس هر فنجان را تا نیمه با گلابیهای خرد شده پر کنید.
از خمیر به مقدار یکسان داخل فنجان بریزید و کاغذ روغنی بالای خمیر قرار داده و با یک فشار کوچک آن را بچسبانید.
فنجانهای حاوی پودینگ را در ماکروفر قرار دهید و با بالاترین قدرت به مدت ۴ دقیقه بپزید.
خمیرها باید حالت اسفنجی پیدا کنند.
بعد از آماده شدن فنجانها را برگردانید و دسر خوشمزه تان را نوش جان کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/