کتاب «عکس پشه‌ای» در کنار توجه به اهمیت آموزش در مدرسه، ستایشگر زندگی است.

به گزارش خبرنگار حوزه ادبیات  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،بچه‌ها زندگی را در رهایی و سرخوشی می‌آموزند و «سعیدو»، قهرمان قصه کتاب «عکس پشه‌ای»، یکی از‌‌ همان کودکانی است که میل دویدن روی لبه جوی و پریدن به هوا و لمس شانه‌های درخت را دارد و از مدرسه بیزار است چرا که مدرسه ساحت نظم دادن به زندگی و آموختن در قالب همین نظم است.

نویسنده در داستان «عکس پشه‌ای»، سعیدو را آزاد می‌گذارد تا از جزء به جزء پیرامونش بیاموزد. آنجا که شاخه خشکیده درختی را با خود به خانه می‌برد و در باغچه می‌کارد، آنجا که شیوه‌های مختلفی را برای ماهیگیری می‌آموزد و آنجا که از شیوه نادرست پس‌انداز پول‌هایش، به کشف بهترین گزینه می‌رسد.

«عکس پشه‌ای» روایتی از میل کودکانه برای آموختن از طبیعت است و در جست‌وجوی درک صحیح از شیوه درست آموزش به کودکان است؛ اگرچه نویسنده راه خیال سعیدو را باز می‌گذارد و به او اجازه می‌دهد که معماهای ذهنی‌اش را در طبیعت کشف کند، اما در کنار این تمایلات، مدرسه رفتن را نیز برای او مثل دویدن در پی گربه‌ها و کبوتر‌ها، ساده و دوست‌داشتنی می‌کند. «عکس پشه‌ای» در کنار توجه به اهمیت آموزش در مدرسه، ستایشگر زندگی است.

گفتنی است کتاب «عکس پشه‌ای» نوشته سید سعید موسوی و تصویرگری ملیکا سعیدا از سوی نشر سوره مهر راهی بازار کتاب شده است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.