در این مطلب قصد داریم روش تهیه رولت شاه‌توت و خامه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه رولت شاه‌توت و خامه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۱۱۰ گرم آرد
۳ تخم مرغ همدمای اتاق
۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر (اختیاری)
۸۰ گرم شکر سفید
۸۰ گرم پوره شاه‌توت
یک پنس نمک
۳-۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
وانیل

مواد لازم دیگر:

خامه شیرین قنادی
پنیر ماسکارپونه
بلوبری یا شاه‌توت

طرز تهیه:

برای رولت، آرد و بیکینگ پودر رو مخلوط کنین و ۳ بار الک کنین، در طرف دیگه، تخم مرغ ها، نمک، وانیل و شکر رو اونقدر با همزن بزنین تا پفی شه و رنگش روشن شه. بعد پوره شاه‌توت رو بهمراه روغن اضافه و هم بزنید بعد مخلوط مواد خشک رو اضافه کنین و با لیسک به آرامی زیرو رو کنید. بعد داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین و چرب کردین بریزین و با لیسک به آرامی پخش کنین تا به ضخامت ۱-۲ سانتیمتر بشه بعد در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه، ۶-۷ دقیقه بپزین تا روش فشار دادی به حالت اول برگرده.

از فر که درآوردین، روی یک حوله برگردونین و کاغذ روغنی آن را جدا کنید و به آرامی رول کنین با حوله و بعد ازینکه به دمای اتاق رسید، رولشو باز کنین و خامه بدین و بلوبری بریزین و دوباره رول کنین و به دلخواه تزیین کنین.

برای خامه، خامه قنادی که یخش باز شده رو با مقداری پنیر ماسکارپونه اونقدر هم بزنین تا فرم بگیره.


بیشتر بخوانید


منبع: ashpazi zahrabanoo

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.