به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه نان همبرگری آشنا کنیم.
مواد لازم و طرز تهیه
آرد حدودا ۳ پیمانه (ممکنه کمی بیشتر هم نیاز پیدا کنید، اما اگر زیاد استفاده کنید خمیر سفت می شه، برای من ۳ پیمانه نیاز بود کم کم اضافه کنید تا به انسجام مورد نظر برسه)
روغن مایع یک سوم پیمانه
آب ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه
شیر ولرم طوری ک دست نسوزه نصف پیمانه
خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری سرخالی
شکر یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک ۱ قاشق مرباخوری
بهبود دهنده خمیر نصف قاشق چایخوری
کره نرم شده ۲۵ گرم یک قاشق غذاخوری
اول از همه خمیر مایه رو عمل میاریم، شیر آب، شکر و خمیر مایه رو ترکیب میکنیم روشو می گیریم و ده دقیقه زمان می دیم تا عمل بیاد.
سفیده تخم مرغ و روغن مایع و نمک و بهبود دهنده رو کاملا ترکیب می کنیم. ۳ پیمانه آرد رو اضافه کرده و خمیر مایه عمل اومده رو اضافه می کنیم و ده دقیقه ورز میدیم. سلفون کشیده و جای گرم قرار می دیم تا عمل بیاد. با این خمیر مایهای ک من کار کردم ۱ ساعته عمل میاد. بعد از عمل اومدن کره نرم شده رو با خمیر ورز می دیم تا خمیرمون نرم و یکدست بشه. برای رو مال زرده تخم مرغ ۳ قاشق شیر و ۱ قاشق خامه صبحانه و نوک قاشق چایخوری زعفران نیاز داریم. خوب ترکیب میکنیم تا یکدست بشه. بعد از عمل اومدن خمیر، پف خمیرو میگیریم؛ و چونه میگیرم. توو سینی فری ک چرب کردیم با فاصله قرار می دیم و مجدد نیم ساعت استراحت می دیم.
حتما روی رون رو با سلفون یا پارچه تمیز می گیریم تا سطح نون خشک نشه. بعد از عمل اومدن مجدد رومال می کنیم و کنجد می پاشیم؛ و در فر از قبل گرم شده با ۲۰۰ درجه طبق وسط میزاریم. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. درجه فر ۲۰۰ باشه حتما و حدودا یه ربع بزاریم گرم بشه تا سطح نون برشته بشه. اگر نیاز بود چند ثانیه در آخر گریل رو روشن کنید. برای آون توستر هم با همون دمای ۲۰۰ درجه حرارت بالا و پایین روشن بشه و حتما طبقه وسط باشه. تمام نکات رو گفتم انشالله واسه کسی مشکلی پیش نیاد.
منبع: khanoom.khanoomha
انتهای پیام/