دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: شلیل در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری های قلبی و عروقی، دیابت جلوگیری می کند.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز،گفت: شلیل در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماری‌های مزمن نظیر سرطان، دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی که از مهمترین علل مرگ و میر هستند، موثر است.

دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: یکی دیگر از خواص این میوه داشتن بتاکاروتن است که از بروز بیماری‌های قلبی و عروقی جلوگیری می کند. 

احدی گفت: ویتامین C موجود در شلیل اثر مفید در سلامت پوست، دندان و استخوان دارد.

او افزود: بتاکاروتن این میوه با خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار نیرومندی که دارد و با ارتقای سطح ایمنی بدن از بروز بسیاری از بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.

دبیر انجمن تغذیه البرز  گفت: فیبر، دیگر ترکیب قابل توجه در این میوه است که سبب کاهش سرعت جذب برخی مواد مغذی به‌ویژه قند‌ها می‌شود و در عین حال میزان حساسیت به انسولین را نیز افزایش می‌دهد.

احدی افزود: شلیل سرشار از ویتامین‌های C و A و بهترین میوه برای افراد گرمازده است.

انتهای پیام / ر.ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار