به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ امیر حمزه حیدریان در نشست امروز (۲۹ تیر) ستاد سرمایهگذاری استان کرمانشاه با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون ۸۷۹ درخواست سرمایهگذاری در سامانه پنجره واحد سرمایهگذاری استان به ثبت رسیده، گفت: رقم سرمایهگذاری این درخواستها ۲۲۵۳ میلیارد تومان و اشتغالزایی آنها یازده هزار و ۹۰۸ نفر است.
او سهم بخش صنعت از این درخواستها را ۵۱ درصد، سهم بخش کشاورزی را ۴۳ درصد، سهم بخش خدمات را شش درصد و سهم بخش زیرساخت را یک درصد اعلام کرد.
به گفته مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه فرآیند پاسخ دهی به ۸۲ درصد این درخواستها تکمیل شده که از این ۸۲ درصد حدود ۷۰ درصد منجر به صدور مجوز و ۳۰ درصد به دلایل مختلف رد شده است.
حیدریان تاکید کرد: به علاوه از درخواست ۲۲۵۳ میلیارد تومانی سرمایهگذاری ۹۵ درصد آن سرمایهگذاری ایجادی و مابقی در سایر بخشها مانند تمدید، توسعه بوده است.
او تعداد درخواستهای سرمایهگذاری به ثبت رسیده در سامانه پنجره واحد سرمایهگذاری استان در سال گذشته را نیز ۱۳۰۵ مورد با سرمایهگذاری ۳۳۰۰ میلیارد تومان و اشتغالزایی ۲۰ هزار و ۹۵۲ نفر اعلام کرد و یادآور شد: از این میزان ۵۲ درصد درخواستها پذیرش و ۴۸ درصد رد شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه اشارهای هم به وضعیت شاخص فضای کسب و کار استان کرمانشاه داشت و با بیان اینکه بر اساس ارزیابی انجام شده زمستان سال ۱۳۹۸ (آخرین فصل ارزیابی شده) در جایگاه ۱۷ کشور قرار داشتیم، خاطرنشان کرد: اگرچه نسبت به فصل قبل (پاییز ۱۳۹۸) تغییری در جایگاه استان نداشتیم، اما نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن (زمستان ۱۳۹۷) ۱۰ پله ارتقا جایگاه داشتیم.
حیدریان عدد شاخص فضای کسب کار کرمانشاه را ۵.۹۸ اعلام کرد و با بیان اینکه میانگین شاخص فضای کسب و کار کشور در آخرین ارزیابی انجام شده ۶.۰۵ است، افزود: خوشبختانه عدد شاخص فضای کسب و کار کرمانشاه نسبت به میانگین کشور وضعیت بهتری دارد (عدد شاخص فضای کسب و کار بین یک تا ۱۰ سنجیده میشود که عدد یک بیانگر بهترین و عدد ۱۰ بیانگر بدترین وضعیت است).
او از هدفگذاری برای بهبود فضای کسب و کار استان در امسال هم خبر داد و گفت: بنا داریم امسال از نظر فضای کسب و کار جزو ۱۰ استان برتر کشور باشیم.
انتهای پیام/ز