در این مطلب دستورالعمل تهیه پاناکوتای وانیلی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درست کردن پاناکوتای وانیلی می‌توانید از ژله شیر یا بستنی استفاده کنید، ولی اگه می‌خواید به این سفیدی باشه پاناکوتا بهتره.
برای ژله شیر یا بستنی، هر بسته ژله آلورا رو با یک لیوان آب جوش روی حرارت کتری حل کنید، بعد یک بستنی لیوانی وانیلی یا نصف لیوان شیر اضافه کنید. دستور پاناکوتا رو هم پایین‌تر میذارم.
یک لایه ژله سفید بریزید و بذارید یخچال وقتی نیم بند شد در حدی که چسبناک بشه و به انگشت بچسبه. بعد یک لایه ژله رنگ بریزید. هربسته ژله رنگی رو هم با یک و نیم لیوان آب جوش درست کنید که شفاف دربیاد.


بیشتر بخوانید


مواد لازم:

شیر ۲ لیوان

شکر ۷ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه ۵ ق غ

ژلاتین ۲ ق غ

آب ۱ استکان وانیل مقداری

طرز تهیه

پودر ژلاتین رو با یک استکان آب سرد روی حرارت غیرمستقیم حل کرده، شیر و شکر و وانیل رو روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر حل بشه، خامه رو روی حرارت غیرمستقیم با چنگال هم زده تا نرم بشه و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به خوبی حل بشن و از روی حرارت بردارید و وقتی خنک شد ژلاتین آب شده رو بهش اضافه کنید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
عباس
۱۳:۳۰ ۱۱ مرداد ۱۳۹۹
عالیییییی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۳ ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
خیلی خیلی خوب ولی زیاد وقت میبره برا درست کردنش آماده بیشتر میچسبه
United Arab Emirates
ناشناس
۱۴:۲۹ ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
چ خشمژست عکساشون دهنم آب افتاد واسه این خوراکیها
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۸ ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
خیلی خیلی خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۸ ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
خیلی خیلی خوب بود