در این مطلب قصد داریم روش تهیه نان لایه‌ای شکلاتی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه نان لایه‌ای شکلاتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

آرد سفید الک شده ۳/۵ تا ۴ لیوان (لیوان دسته دار)
شیر ولرم ۱ لیوان سرخالی
خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۴ قاشق غذاخوری سرپر
نمک ۱ قاشق چایخوری
کره دمای محیط نرم ۶۰ گرم

برای لای خمیر:

کرم کاکائو به میزان لازم

برای رومال:

زرده تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق مرباخوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

ابتدا خمیر مایه و یک قاشق چایخوری از شکر و شیر و یک قاشق غذاخوری از آرد رو کمی مخلوط کنید درش رو بذارین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت بدین تا عمل بیاد و کف آلود بشه. بعد باقی شکر، نمک و تخم مرغ‌ها رو اضافه و مخلوط کنید آرد رو به تدریج اضافه و مخلوط کنید و ورز بدین تا منسجم بشه کره رو به تدریج به خورد خمیر بدین ورز بدین تا کره کاملا جذب بشه و خمیر یکدست و به دست نچسبه.

خمیر رو پوشانده و یک ساعت استراحت بدین تا دوبرابر بشه. خمیر آماده رو جمع کنید و به سه قسمت تقسیم کرده چانه کنید روشون رو با کیسه بپوشونید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت بدین. چانه‌ها رو با وردنه به شکل دایره باز کنید اولی رو داخل سینی کاغذ انداخته و آرد پاشی شده قرار بدین کرم کاکائو بمالید (برای راحتتر مالیده شدن بهتره کرم کاکائو رو کمی روی حرارت غیر مستقیم قرار بدین تا روان بشه) روی دو لایه مالیده و روی لایه آخر نمالید.

با استفاده از یه بشقاب یا سینی گرد خمیر رو به شکل دایره دربیارین و سطش یه لیوان قرار بدین به ۱۶ قسمت برش بزنید. هر تکه رو دو بار بپیچید و لبه هاشون رو به هم بچسبونید. اضافه‌های خمیر رو هم رول کنید و داخل سینی بذارید با کیسه پوشانده حدود ۳۰ دقیقه استراحت بدین تا پف کنه.

مواد رومال رو خوب مخلوط کنید و روی نون بمالید در فر گرم با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار بدین تا کاملا طلایی بشه زمان بستگی به فر داره حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بعد از خارج کردن از فر اگه میخوایین نونتون شیرینتر بشه میتونید روی نون عسل یا شربت بار بمالید (من نزدم).

نوش جان

منبع: ashpazi ba ma

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.