به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اسلایس فندقی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نصف پاکت کره (۱۲۵ گرم، به دمای محیط رسیده باشد)
۱ لیوان شکر (لیوان ۲۰۰ میلی)
نصف پاکت بکینگ پودر (۱۰ گرم یا ۲.۵ قاشق چای خوری)
۲ و نیم لیوان آرد
۲ عدد تخم مرغ
مواد رویی:
۲۰۰ گرم کره
۱ لیوان شکر
نصف لیوان آب
۴۰۰ گرم فندق خرد شده (با فندق بو داده خوشمزهتر میشود)
۱ پاکت وانیل شکری (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
۴، ۳ قاشق غذاخوری مارمالاد زردآلو (توت فرنگی هم میشه)
شکلات برای کنارههای اسلایس
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
برای خمیر کره، شکر، بکینگ پودر و تخم مرغ را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید. آرد را با کنترل و کم کم بریزید و ورز بدید. آرد را به اندازهای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. کف سینی فر کاغذ روغنی بذارید و خمیر را به طور یکنواخت داخل سینی پهن کنید ضخامت خمیر در تمام قسمتها مساوی باشد.
مارمالاد زردآلو را با قاشق روی خمیر بمالید. میتوانید نصف خمیر مارمالاد توت فرنگی بمالید.
برای مواد رویی کره را آب کنید. سپس شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود. سپس آب، وانیل و فندق خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید و از روی اجاق بردارید.
وقتی کمی ولرم شد روی خمیر بریزید و در تمام قسمتها پخش کنید. در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده حدود ۴۰_۳۵ دقیقه بپزید. سپس از فر بیرون آورید و وقتی ولرم شد با چاقو مثل عکس به شکل سه گوش ببرید و اجازه بدید کاملا سرد شود. وقتی کاملا سرد شد کناره هایش را در شکلات آب شده بزنید (در عکس شکلات نزده) وقتی شکلات سفت شد برای سرو آماده است.
منبع: turkyemekler
انتهای پیام/