در این مطلب دستور پخت دست‌پیچ کرمانشاهی مطرح شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، غذا‌های محلی را اگر بتوانیم طبق دستور اصلی آن مناطق درست کنیم هم سبد غذایی متفاوتی خواهیم داشت هم سنت‌های غذایی جذاب مناطق مختلف را به دیگران می‌شناسانیم. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل تهیه دست‌پیچ کرمانشاهی آشنا شوید.

مواد اولیه:

نخود پخته و له شده: ۱/۵ لیوان
گوشت دو بار چرخ شده: ۶۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز رنده شده: یک عدد بزرگ
آرد نخودچی: ۲ قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، زردچوبه و آویشن: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو، کشمش، پیاز داغ و برگه آلو: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. ابتدا مواد دست پیچ را با هم مخلوط کنید.


بیشتر بخوانید


۲. گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، تخم مرغ، نخود پخته و له شده، آرد نخود چی و مقداری نمک و فلفل با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید.

۳. مایه گوشت را در دستتان به صورت لوله‌ای فرم دهید و مقداری از مواد داخل دست پیچ را داخل آن قرار دهید.

۴. سپس دست پیچ‌های آماده شده را داخل ماهیتابه‌ای گود بچینید.

۵. داخل ماهیتابه، نصف لیوان آب، آبلیمو، رب گوجه فرنگی و مقداری نمک و فلفل و آویشن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید و در تابه را ببندید تا به مدت یک ربع مواد گوشت پخته شوند.

۶. دست پیچ‌های پخته شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و با ترشی یا هر چیز دیگری که دوست داشتید سرو کنید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Germany
ناشناس
۰۱:۱۸ ۰۵ مرداد ۱۳۹۹
شکل نون رانشون میده ولی توضیح نداده