به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تعدادی از شهروندان تهرانی به پلیس فتا مراجعه و در اظهاراتی مشابه بیان کردند به قصد فروش کالا، اطلاعات آن را در سایتهای اینترنتی خرید و فروش ثبت کردند و بعد از مدتی مردی بهعنوان خریدار با آنان تماس گرفت و پس از گذاشتن قرار، رسید واریزی مبلغ را به مالباختگان نشان داد و کالا را تحویل گرفت، ولی مالباختگان بعد از رفتن مرد کلاهبردار، فهمیدند مبلغی به حسابشان واریز نشده است.
کارآگاهان بعد از تشکیل ۱۵ پرونده مشابه که در همه آنها به همین شیوه کلاهبرداری شده و مشخصات متهم یکسان بود، وظیفه بررسی موضوع و شناسایی متهم را بر عهده گرفتند.
کارآگاهان با بررسی پروندهها، سوابق و شگردهای متهمان سابقهدار، به سرنخی از حضور یکی از متهمان حرفهای در این پروندهها رسیدند و شناسایی مخفیگاه متهم در دستور کار قرار گرفت.
بیشتر بخوانید
در تحقیقات پلیسی مشخص شد متهم با تغییر محل سکونتش، سعی کرده ردپایی از خود بر جا نگذارد؛ اما با تلاش مأموران، مخفیگاه جدید او شناسایی شد و کارآگاهان با دستور قضائی موفق شدند متهم را در عملیاتی پلیسی دستگیر و به پلیس فتا منتقل کنند. متهم در تحقیقات مقدماتی به جرائم ارتکابی اعتراف کرد و گفت: پس از آزادی از زندان، بهعلت مشکلات مالی، دوباره وسوسه شدم کلاهبرداری کنم؛ به همین دلیل فروشندگان کالاها را در سایت خرید و فروش شناسایی کرده و با گذاشتن قرار ملاقات و ارائه رسید جعلی انتقال وجه به آنان، کالاها را دریافت میکردم و بهسرعت از محل متواری میشدم. سرهنگ داوود گودرزی، رئیس پلیس فتای تهران، با بیان اینکه متهم از مالباختگان ۳۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است، گفت: متهم برای سیر مراحل قانونی، به مرجع قضائی معرفی شد.
منبع: شرق
انتهای پیام/