به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، محمدحسین عیدیزاده سرپرست شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان گفت: به همت دولت برخی خدمات و سرویسهای ارتباطی از جمله سیستم FTTH به عنوان یکی از پیشرفتهترین نوع اینترنت خانگی و تجاری در این استان فعال شده که به سبب بهرهگیری از فیبرنوری بجای کابل مسی میتواند در توسعه ارتباطات نقش مهمی ایفا کند.
محمدحسین عیدیزاده اظهار داشت: این سرویس میتواند سرویسهای گوناگونی از جمله تلفن، فیلمهای سه بعدی و همچنین اینترنت و دیگر سرویسهای دیتای تجاری را با سرعت و کیفیتی بسیار بالاتر از کابل مسی در اختیار مشترکان قرار دهد.
او افزود: این فناوری مزایای بسیار زیادی از جمله پهنای باند اینترنتی و تعداد خطوط تلفن دلخواه، قابلیت استفاده از سرویسهای دیتای متنوع مخابراتی و غیر مخابراتی، حذف کلیه کابلهای مسی ارتباطی، ارتباط صوتی و تصویری با کیفیت بالا، طول عمر بالاتر نسبت به کابلهای مسی، افزایش چشمگیر پایداری ارتباط و کاهش نویز دارد که میتوان تمام سرویسهایی که در قالب ADSL بر روی بستر سیم مسی ایجاد شده را بر روی بستر فیبر نوری یا همان سامانه «اف تی تی اچ» (FTTH) ارائه داد.
سرپرست شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان بیان کرد: متقاضیان میتوانند با مراجعه به درگاههای فروش این سرویسها مانند امور مشترکین شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان، شرکت جنوب نت و شرکت نیمروز از این امکانات بی نظیر استفاده کنند.
او اظهار داشت: ارتباطات مخابراتی در دنیای امروز به یک نیاز حیاتی و اصلی مردم تبدیل شده و از طرفی تغییرات سریع نیازها و فناوریها مسوولیت ما را نیز سنگینتر کرده است.
عیدیزاده با اشاره به خسارات وارده ناشی از سرقت تجهیزات مخابراتی و خرابکاریها گفت: فیبرنوری استان از ابتدای سال گذشته تاکنون ۷۸۰ مورد قطع شده که ۴۶۰ مورد آن قطع عمدی به دلیل سرقت و خرابکاری بوده است.
او افزود: بخش عمدهای از این قطعیها عمدی بوده که از مردم عزیز انتظار است نسبت به حفظ اموال عمومی که متعلق به خودشان است بیشتر احساس مسوولیت کنند، زیرا حفظ تجهیزات و امکانات مخابراتی سبب پایداری ارتباطات خودشان میشود این در حالیست که در شهرها و روستاهایی که مردم احساس مسوولیت بیشتری دارند با کمترین قطعی و اختلال مواجه هستیم.
سرپرست شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان افزود: تمامی قطعیها در اسرع وقت رسیدگی و رفع خرابی شده، اما هزینه بسیار هنگفتی به مخابرات منطقه تحمیل کرده است.
او از عموم شهروندان عزیز حمایت و همراهی برای نگهداری، حفاظت و پایداری این سیستمها را درخواست کرد.
او یکی از مهمترین دلایل قطعی، سرقت و تخریب فیبرنوری را اجرای خط هوایی آنها عنوان کرد و افزود: در سنوات گذشته مقدار زیادی فیبرنوری به صورت هوایی در استان بویژه مناطق روستایی اجرا شده که اقدامات لازم برای انتقال زمینی آنها آغاز شده و تاکنون نزدیک به ۳۶۰ کیلومتر فیبر به صورت زمینی در حال اجراست و پیش بینی میشود امسال نیز حدود ۴۰۰ کیلومتر دیگر در برنامه قرار گیرد.
عیدیزاده در ارتباط با اقداماتی که برای رفع مشکلات احتمالی آنتنهای تلفن همراه روستایی انجام شده است، گفت: اکنون مشکل خاصی در این زمینه وجود ندارد و چنانچه مردم به موردی برخوردند میتوانند با شماره تلفن ۳۱۱۱۸۳۸۱ روابط عمومی تماس گرفته تا پیگیریهای لازم در اسرع وقت انجام شود.
او افزود: تمامی آنتنهای تلفن همراه روستایی از شهریور سال ۹۸ مجهز به اینترنت GPRS شده اند و سرویسهای دیتا در سطح اینترنت نسل ۲.۵ به همه روستاییهای عزیز ارائه داده شده تا بتواند از سرویسها و خدمات در این مکانها استفاده بهینه داشته باشند.
سرپرست شرکت مخابرات سیستان و بلوچستان ادامه داد: اندک مشکلات به وجود آمده در این زمینه به دلیل تخریب، سرقت یا خرابی باطریها بوده است که حدود ۵۰۰ سل باطری از سال گذشته تعویض شده و امسال نیز برنامههایی برای تامین و تعویض باطریهای دیگر در دست بررسی و اقدام است. عیدی زاده گفت: برنامههای فشرده و سرمایه گذاریهای مناسبی در سال گذشته انجام شده، اما هنوز تا رسیدن به وضعیت مطلوب فاصله داریم البته توسعه در زمینه تلفن ثابت، پهنای باند، سیستم انتقال و کافو نوری انجام شده است.
او اعداد مشترکان مشغول بکار ثابت شهری و روستایی در استان را ۲۴۲ هزارو ۴۲۲ شماره و تعداد مشترکان همراه اول را ۲ میلیون و ۷۸۳ هزار و ۵۰۱ شماره عنوان کرد.
انتهای پیام/ع