سید مادح حسامی مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، گفت: در حال حاضرتعدادواحدهای فعال در زمینه پرورش بوقلمون گوشتی در استان ، ۵ واحد در مجموع ظرفیت ۱۷ هزار و ۵۰۰ قطعه است.
او در رابطه با ظرفیت تولید گوشت بوقلمون سالیانه در استان افزود:در صورت فعال بودن همه ظرفیت استان و احتساب ۲ دوره پرورش در سال، استان کردستان قابلیت تولید سالانه ۲۰ هزار تن را دارد.
حسامی با اشاره به اینکه پرورش بوقلمون در استان به روش صنعتی انجام میشود، افزود:واحدهای صنعتی تولید این پرنده در شهرستانهای بانه، دیواندره، بیجار و کامیاران فعال است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت:این واحدها در سال، ۲ بار جوجه ریزی انجام میدهند.
او با بیان اینکه هر لاشه بوقلمون حدود ۱۰ کیلوگرم وزن دارد، گفت: طی ۳ ماهه نخست سال، ۱۰۰ تن بوقلمون در استان تولید شده است.
حسامی بیان کرد:در حال حاضر تولید گوشت بوقلمون زمینه اشتغالزایی ۱۵ نفر به صورت مستقیم و ۴۵ نفرغیر مستقیم را در استان فراهم کرده است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت:سازمان جهادکشاورزی استان کردستان طی سالهای گذشته سرمایه گذاریهای بسیار خوبی در زمینه تولید گوشت در استان کردستان انجام داده بطوری که این استان از لحاظ ظرفیت واحدهای تولید گوشت مرغ وتولید مرغ رتبه اول را در بین استانهای شمال غرب و غرب و رتبه ۹ را در سطح کشور داراست.
گوشت بوقلمون منبع خوبی از پروتئین و اسید آمینههای ضروری است و اسید فولیک مورد نیاز روزانه را تامین میکند.
انتهای پیام/م