در گزارش زیر چند نوع ته‌دیگ را به شما آموزش می‌دهیم که می‌توانید به راحتی درست کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هر ایرانی یک طرفدار ته‌دیگ؛ کم‌تر کسی را می‌توان پیدا کرد که علاقه‌ای به ته‌دیگ نداشته باشد و در دعوای بین اعضای خانواده برای رسیدن به ته‌دیگ نقشی نداشته باشد. ته‌دیگ‌های جذابی که می‌شود انواع آن را درست کرد و لذت غذا را چند برابر کرد.  چند نوع ته‌دیگ را به شما آموزش می‌دهیم که بتوانید به راحتی درست کنید.

۱. ته دیگ زعفرانی

برنج را آبکش کنید و کف قابلمه را نصف فنجان روغن مایع، نصف فنجان آب سرد و نصف فنجان هم زعفران آب کرده پر رنگ بریزید و بعد برنج آبکش‌شده را روی آن بریزید، دم کنی گذاشته و شعله را متوسط بگذارید تا برنج دم بکشد و ته‌دیگ جا بیفتد.

۸ مدل ته‌دیگ که هر ایرانی باید بلد باشد

۲. ته دیگ نان

کف قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید. سپس برنج را روی نان‌ها بریزید و دم کنید.

 

۸ مدل ته‌دیگ که هر ایرانی باید بلد باشد

۳. ته دیگ کدو حلوایی

کدو حلوایی را پوست بگیرید. دانه‌های آن را جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، کف ظرف را کمی نمک و روغن بریزید. کدو حلوایی‌های قالب زده را کف قابلمه بچینید. روی آن کمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بکشد.

۸ مدل ته‌دیگ که هر ایرانی باید بلد باشد

۴. ته دیگ نان تست

نان تست را قالب بزنید یا به شکل دلخواه برش دهید و کف قابلمه بچینید. سپس روغن بریزید سپس برنج را روی آن‌ها بریزید و دم کنید.

۸ مدل ته‌دیگ که هر ایرانی باید بلد باشد


بیشتر بخوانید


۵. ته دیگ سیب‌زمینی

کمی روغن کف قابلمه بریزید و سیب زمینی‌ها را روی آن بچینید سپس برنج را روی آن بریزید. در تهیه این ته‌دیگ نباید سیب‌زمینی‌ها بیش از حد نازک باشند.

۸ مدل ته‌دیگ که هر ایرانی باید بلد باشد

۶. ته دیگ سیب زمینی خلالی یا نگینی

سیب زمینی‌ها را خلالی یا نگینی خرد کنید و تا حد امکان همه آن‌ها یک اندازه هم باشند. آن‌ها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آن‌ها برنج آبکش شده را بریزید.

۸ مدل ته‌دیگ که هر ایرانی باید بلد باشد

۷. ته دیگ اسفناج

برگ‌های تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید یا اینکه اسفناجی که برای بورانی دست کرده‌اید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دم کنید.

۸ مدل ته‌دیگ که هر ایرانی باید بلد باشد

۸. ته دیگ کاهو

کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو روی آن بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلو‌های سبز رنگ عالی است.

۸ مدل ته‌دیگ که هر ایرانی باید بلد باشد

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۰ ۲۹ تير ۱۳۹۹
پی ته دیگ تخم مرغ کو
Iran (Islamic Republic of)
بدون نام
۱۱:۱۲ ۲۸ تير ۱۳۹۹
عالی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۱ ۲۷ تير ۱۳۹۹
فقط ته دیگ سیب زمینی :)))
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۷ ۲۷ تير ۱۳۹۹
ته ديگ = سرطان
Iran (Islamic Republic of)
الف
۱۶:۱۴ ۲۷ تير ۱۳۹۹
ته دیگ پیاز هم خوشمزه ست... پیاز رو افقی برش بزنید و ته قابلمه بچینید... بهتره نصف کف قابلمه نون , سیب زمینی یا هر ته دیگ دیگه ای که دوست دارید بذارید نصفش پیاز....
Iran (Islamic Republic of)
پیمان اشراقی
۱۵:۵۷ ۲۷ تير ۱۳۹۹
سلام بچه ها ،
سلام دوستان گل ،
سلام بانوان کدبانو ،

اگر گفتید مزیت کته ( دم پخت ) به بقیه آشپزی ها چیست .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۶ ۲۷ تير ۱۳۹۹
عکس بذارین لطفا . جذابیت مطلب با عکس خیلی بیشتر . تشکر
Iran (Islamic Republic of)
Akbar
۱۳:۵۸ ۲۷ تير ۱۳۹۹
بدون عکس به درد نمیخوره
Iran (Islamic Republic of)
کیان
۱۵:۱۱ ۲۷ تير ۱۳۹۹
تو این گرونی نتونستن درست کنن عکس بزارن