در این مطلب طرز تهیه مرغ با سس سیر و رزماری را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه مرغ با سس سیر و رزماری در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

مواد لازم:

فیله مرغ ۴ الی ۵ عدد
لیمو تازه یک عدد (حلقه‌ای برش خورده)
آب مرغ یک پیمانه
پودر سیر نصف قاشق چایخوری
آب لیمو تازه سه الی چهارقاشق غذاخوری
آرد سفید یک چهارم پیمانه
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
سیر شده ۵ الی ۸ حبه
برگ ریحان یا جعفری نصف پیمانه (خرد شده)
رز ماری دو الی سه عدد
کره ۵۰ گرم
دانه فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری


بیشتر بخوانید


طرز تهیه: 

در ابتدا مقداری آرد رو با نمک، فلفل قرمز، سیاه، پودر سیر مخلوط کنید. فیله‌های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن. فیله‌های مرغ را در تابه بچینید. وقتی که یک طرف فیله‌ها سرخ شد، آن‌ها را به طرف دیگر برگردانید و سیر و برگ‌های رزماری را نیز اضافه کنید و منتظر طلایی شدنشان بمانید.

در یک قابلمه دیگر آرد ذرت را بریزید، کمتر از یک دقیقه تفت دهید و آب لیمو و آب مرغ را اضافه کنید. وقتی این مایع کمی قوام آمد، فیله‌های مرغ را در ظرف قابل حرارت دیدنی که می‌خواهید غذا را در همان سرو کنید بریزید و سس را روی آن‌ها خالی کنید.

برگ‌های ریحان یا جعفری خرد شده را هم روی فیله‌ها بریزید و حلقه‌های لیمو را رویش بچینید. بعد از چند دقیقه روی حرارت ملایم، سس مرغ شما غلیظ و غذایتان حاضر میشود.

مراقب باشید که خوراک مرغتان آنقدر روی اجاق نماند که سس آن سفت و لیمو‌هایش له شود. حلقه‌های لیمو روی این غذا، بیشتر جنبه تزیینی دارند و نباید آن‌ها را زیاد بپزیدو به همراه پاستا یا سبزیجات نوش جان کنید.

پ. ن: به جای آب مرغ می‌تونید از یک لیوان آب و یک عدد عصاره‌ی مرغ استفاده کنید.

منبع: خبره ها

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.