در این مطلب دستورالعمل تهیه کوفته سوئدی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوفته سوئدی یکی از معروف‌ترین غذا‌های کشور سوئده و انصافا طعمش عالی و همه پسنده تو خونه ما که همه دوسش دارن. امیدوارم شمام درست کنید و مثل ما به لیست غذا‌هاتون اضافه بشه.

مواد لازم برای ۴ نفر:

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز خیلی ریز خرد شده یک عدد بزرگ
سیر رنده شده دو حبه
پودر نان خشک ۵۰ گرم
شیر ۵_۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغ یک عدد
نمک یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چای‌خوری
جوز هندی رنده شده یک چهارم قاشق چای‌خوری (دلخواه)


بیشتر بخوانید:


برای سس:

کره ۴۰ گرم
آرد شیرینی پزی دو قاشق غذاخوری
استاک گوشت (آب گوشت) ۱۵۰ گرم
آب ۱۵۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
سویا سس دو قاشق چای‌خوری
خامه دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

در دستور این کوفته لذیذ و خوشمزه از گوشت چرخ کرده گوساله و گوسفند به نسبت مساوی استفاده میشه، چون گوشت گوسفند هم چربیش بیشتره و کوفته هامون رو نرم‌تر می‌کنه (قبل از چرخ کردن گوشت حتما تمام چربی‌هایی رو که با چشم می‌بینید جدا کنید).

پیاز رو باید کاملا ریز خرد کنید و به دو روش میتونید داخل کوفته استفاده کنید خیلی دستورا پیاز رو خام اضافه میکنن، ولی در دستور اصیل سوئدی پیاز رو در کمی کره یا روغن تفت میدن و نرم و سبک که شد اجازه میدن از داغی بیافته بعد به گوشت اضافه میکنند من هر دو روش رو امتحان کردم و هر دوش هم به نظرم عالی بوده اگر دوست ندارید چربی اضافه توی کوفته بره پیاز رو خام اضافه کنید، ولی ریز خرد کردنش خیلی مهمه، چون نمی‌خوایم درشت باشه و زیر دندون حس بشه و نمی‌خوایم رنده کنیم آب پیاز دربیاد! پودر نان خشک رو با شیر مخلوط کنید و کنار بذارید تا شیر به خوردش بره، اگر خارج از ایران هستید از خامه مایع هم میتونید استفاده کنید.

گوشت چرخ کرده، مخلوط پودر نان و شیر، تخم مرغ، پیاز، سیر رنده شده، نمک و فلفل و ادویه را در کاسه ریخته و ورز میدهیم تا یکدست شوند. روی کاسه سلفون بکشید و یک ساعت در یخچال استراحت دهید سپس تکه‌هایی به اندازه گردو درشت از مایه برداشته و در دست گرد کنید. این مقدار مواد ۱۸ تا ۲۰ کوفته قلقلی به شما میدهد. کوفته‌ها را در مقداری روغن سرخ کنید تا رنگ بگیرند.

روی کوفته‌ها رو با برس روغن مالیدم و در فر داغ شده با حرارت صدو هشتاد درجه به مدت نیم ساعت گذاشتم تا خوشرنگ و کمی برشته شدند. با این روش کوفته‌ها بسیار نرم میشن و خیلی خوش خوراک ترن، اگه فر دارید حتما این روش رو امتحان کنید. در حالیکه کوفته‌ها سرخ میشن ما سس کوفته‌ها رو آماده می‌کنیم.

تابه‌ای را روی حرارت بزارید، کره رو داخلش بندازید تا ذوب بشه، آرد رو اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید سپس استاک گوشت و آب رو اضافه کنید و مدام با همزن دستی هم بزنید تا سس غلیظ بشه و بعد خامه رو اضافه کنید و سریع هم بزنید سپس کوفته‌های سرخ شده رو داخلش بچینید و حدود ده دقیقه با حرارت ملایم بپزید. کوفته سوئدی رو کنار سیب زمینی یا پاستا سرو کنید.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۸ ۰۳ مرداد ۱۳۹۹
خوبه