یک فوق تخصص نفرولوژی کودکان گفت: برای دریافت جواب صحیح تست‌ کرونا، آزمایش‌ها باید بر اساس زمان‌بندی مشخص انجام شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، حمیدرضا بادلی، فوق تخصص نفرولوژی کودکان درباره زمان انجام آزمایش‌های خاص بیماری کرونا ویروس (کووید-۱۹) اظهار کرد: آزمایش‌های خاص ویروس کرونا از جمله آنتی بادی و PCR باید بر اساس زمان‌بندی مشخص انجام شوند، بنابراین آگاهی از اینکه چه زمانی بیماری آغاز شده یا اینکه فرد از چه زمانی با ویروس مواجهه داشته، ضروری است.

انواع آزمایش‌های انجام شده برای مبتلایان به کرونا ویروس

او بیان کرد: سوآب محل تلاقی سوراخ بینی و حلق، دهان، نمونه گیری BAL از طریق دستگاه برونکوسکوپ (البته اغلب متخصصان ریه این آزمایش را انجام نمی‌دهند) آنتی بادی، تست خلط و مدفوع از جمله آزمایش‌هایی هستند که ما برای مبتلایان به کووید-۱۹ انجام می‌دهیم. محققان به تازگی می‌گویند که ترشحات بینی هم در تشخیص بیماری کرونا موثر است.


بیشتر بخوانید


این فوق تخصص نفرولوژی کودکان افزود: ما برای همه بیماران مبتلا به کرونا ویروس از روز نخست تمام این آزمایش‌ها را انجام نمی‌دهیم، بلکه باید ببینیم که از چه زمانی بیماری آغاز شده است. بر اساس شواهد موجود دوره کمون یا نهفتگی کرونا ویروس (مدت زمانی که طول می‌کشد تا علائم بیماری در شخص ظاهر شود) بین ۲ تا ۱۴ روز است، بنابراین در زمان‌هایی که بیمار علامت ندارد ما نمی‌توانیم آزمایشی خاص را انجام دهیم البته این قاعده در مورد اشخاصی که با فرد مبتلا به کرونا ویروس مواجهه داشته‌اند، صدق نمی‌کند.

او ادامه دادا: در مورد این افراد انجام آزمایش‌ها از روز نخست تماس تا هفته اول مناسب نیست، زیرا در این بازه زمانی اغلب همه آزمایش‌ها منفی شده و بین هفته اول تا دوم مواجهه، تست PCR به تدریج مثبت می‌شود.

آزمایش کرونا ویروس

بادلی تاکید کرد: از زمان آغاز علائم کرونا مانند سرفه، تب و تنگی نفس یک هفته باید بگذرد تا آزمایش‌های آنتی بادی برای فردی که با ویروس کرونا در تماس بوده است، مثبت شود. به طور کلی ۲ نوع آنتی بادی IgM و IgG وجود دارد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار