میثم پاریزی، مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، با اشاره به وجود ۱۸۸ خانه ورزش روستایی در این استان گفت: با احتساب میانگین مبلغ ۸ میلیون تومان برای هر خانه اعتباری در حدود یک میلیارد و پانصد میلیون تومان هزینه شده است.
او افزود: نخستین خانه ورزشی روستایی استان کرمان در سال ۹۳، با هدف ارتقاء سطح سلامت، نشاط و بهره مندی رایگان روستاییان به ویژه بانوان از امکانات ورزشی در شهرستان نرماشیر راه اندازی شد.
پاریزی تجهیزات خانه ورزش روستایی را شامل میز فوتبالدستی، میز تنیس، میز و صفحه شطرنج، صفحه دارت، تاتامی، توپ (فوتسال، والیبال، فوتبال)، لباس ورزشی، وسایل تخصصی رشتههای بومی محلی (هفت سنگ، چوب کشی، دال پلان) و ... بر شمرد و تصریح کرد: در حال حاضر تجهیزحدود ۶۰ خانه ورزش روستایی در دستور کار قرار دارد.
مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمان بیان داشت: با توجه به شرایط ویژه کشور در پی شیوع ویروس کرونا، فعالیتهای حوزه ورزش روستایی نیز مانند سایر رشتههای ورزشی دچار اختلال شده، اما با این وجود با کمک فضای مجازی از ابتدای امسال، "جامِ ورزش در خانه ویژه نوروز" و "جام رمضان" را در سطح استان برگزار کرد و به زودی نیز اقدام به برگزاری "طرح تابستانه با ورزش" به صورت مجازی با هدف سلامت و نشاط روستاییان میکند.
پاریزی برگزاری کلاسهای تئوری مربیگری درجه ۲ و ۳ به صورت آنلاین را یکی دیگر از اقدامات ورزش روستایی طی روزهای کرونایی عنوان کرد و گفت: نخستین دوره این کلاس با استقبال کم نظیر ورزشکاران همراه بود.
او افزود: در بحث راه اندازی خانههای ورزش روستایی با توجه به استقبال روستاییان از طرح و از طرفی برگزاری "جام خوشه چین" در سال گذشته که منجر به ایجاد رقابت در بین آنها شد، شاهد افزایش درخواست از سوی دهیاران در سطح استان بودیم که هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی و اداره کل ورزش و جوانان استان هم با استفاده از اعتبارات خود و حمایتهای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر تمام تلاش خود را در این رابطه به کار گرفته است.
پاریزی در بخش دیگری از سخنانش از هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی، رئیس گروه ورزش روستایی اداره کل و شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان به واسطهی خدماتشان در حوزه ورزش روستایی قدردانی کرد.
انتهای پیام/ب