در گزارش زیر طرز تهیه حمص بادمجون کبابى را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه حمص بادمجون کبابى را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

بادمجون کبابى ٢عدد
نخود پخته یک و نیم لیوان
روغن زیتون یک دوم استکان
ارده دو سوم استکان
سیر دو حبه
فلفل قرمز نصف ق م خ
فلفل سیاه نصف ق م خ
نمک یک ق م خ
پودر زیره نصف ق م خ
لیموترش یک عدد
برگ نعنا تازه یه مشت


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

نخود هارو به شکل پوره در بیارید (با میکسر با چرخ گوشت)
بادمجونهاى کبابى رو هم پوره کنید، همه مواد رو توى ظرف گودى بریزید و با میکسر با هم مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب بشن و به شکل یه سس غلیظ در بیان، اگر احساس کردید که حمص تون یکم غلظتش زیاد، لیموترش یا یه قاشق ماست اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشه و بعد بذارید به دماى محیط برسه، توی ظرف گود بریزید و روش رو با روغن زیتون و نعنا تزیین کنید.
کنار فلافل یا کتلت یا با نان تردیلا یا مثل من نان پیتا رو برش هاى کوچیک بزنید و به روغن زیتون و فلفل سیاه و قرمز و آویشن آغشته کنید و چند دقیقه توى فر بذارید تا کاملا برشته و طلائی بشه، بعد کنار حمص سرو کنید.

منبع: idehaye ashpazii

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۵ ۱۲ تير ۱۳۹۹
دعا کنین پولدار بشم برم لبنان از این چیزها زیاد بخورم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۱۹ ۱۲ تير ۱۳۹۹
دقیقا اون که با بادمجون درست میشه اسمش ببا غنوشه . حمس فقط با نخوده . غذاهای لبنانی واقعا خوشمزه و ساده هستن .
Iran (Islamic Republic of)
خانم حسینی
۰۴:۰۴ ۱۲ تير ۱۳۹۹
حمص یک پیش غذاست. اون بادنجان کبابی(متبل بادمجان) یک چیز دیگست ، تازه ماست هم جاانداختید توی بادمجان. نعناع هم مال سالاد تبولست که با جعفری بیشتر مخلوط میشه