موافقت‌نامه همکاری دوجانبه برای توسعه زنجیره ارزش صنعت برق خورشیدی کشور با هدف استفاده حداکثری از دانش فنی داخلی میان صندوق نوآوری و شکوفایی و شرکت فراب به امضا رسید.

به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، در حاشیه جلسه امروز کارگروه صندوق‌های پژوهش و فناوری و در حضور  منصور غلامی وزیر علوم و  احمدی رئیس دانشگاه تربیت مدرس، موافقنامه همکاری دوجانبه برای توسعه زنجیره ارزش صنعت برق خورشیدی کشور و مدیریت اجرای پروژه‌های مرتبط با حلقه‌های زنجیره با هدف استفاده حداکثری از دانش فنی داخلی و توانمندی شرکت‌های دانش بنیان میان علی وحدت رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی و علی وکیلی مدیرعامل شرکت فراب (پیمانکار اصلی احداث نیروگاه‌های آبی در ایران) منعقد شد.

بر اساس این موافقت‌نامه، زنجیره صنعت برق خورشیدی زنجیره ارزشی است که از اکتشافات منابع مناسب سیلیس آغاز و تا ایجاد نیروگاه‌های متمرکز و غیرمتمرکز برق خورشیدی ادامه می‌یابد.

 فاز اول این موافقت‌نامه شامل مطالعات مقدماتی از طریق بررسی پژوهش‌های اولیه، تکمیل یا انجام مطالعات مجدد و مطالعات توجیهی فنی و اقتصادی برای تصمیم‌گیری نهایی ورود به سرمایه‌گذاری در توسعه زنجیره ارزش صنعت برق خورشیدی کشور است. همچنین تدوین نقشه راه، مدل توسعه و شناسایی شرکای بالقوه در فاز‌های مختلف و برنامه‌ریزی برای توجیه نهاد‌های سیاست‌گذاری و حمایتی از دیگر اقدامات فاز اول این موافقت‌نامه خواهد بود.

همچنین علاوه بر موافقت‌نامه مزبور، یک تفاهم‌نامه همکاری نیز بین شرکت دانش بنیان فراب و دانشگاه تربیت مدرس به منظور همکاری مطالعاتی، پژوهشی و آموزشی در زمینه توسعه زنجیره ارزش صنعت برق خورشیدی کشور و مدیریت اجرایی پروژه‌های مرتبط امضا شد.


بیشتر بخوانید


محور اول این تفاهم‌نامه شامل در اختیار قرار دادن نتایج حاصل از اجرای طرح مطالعاتی ملی سیلیکون خورشیدی با هدف زمینه‌سازی ادامه اقدامات اجرایی توسعه زنجیره صنعت انرژی خورشیدی در کشور است. علاوه بر آن تکمیل مطالعات توسعه زنجیره صنعت خورشیدی با هدف زمینه‌سازی تصمیم‌گیری نهایی در سرمایه‌گذاری برای ایجاد این زنجیره و تعیین محور‌های مطالعاتی و تحقیقات توسعه‌ای آتی در این زمینه از دیگر محور‌های این تفاهم نامه است.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار