به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه کمپوت سیب خانگی را آموزش میدهیم.
مواد لازم:
سیب ۱ کیلو
شکر ۱ لیوان
آب ۲ لیوان دسته دار فرانسه
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
گلاب ۱ قاشق چایخوری (در صورت دلخواه)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
اول آب و شکر اندازه میکنیم تو یه قابلمه میزاریم روی حرارت تا شکر حل بشه و چند دقیقه بجوشه زعفران و گلاب رو اضافه میکنیم تو این فاصله سیبها رو پوست کنده هسته هاش رو در میاریم به شربت داخل قابلمه اضافه میکنیم با حرارت ملایم میزاریم سیبها پخته و نرم بشن بعد از خنک شدن داخل شیشه یا ظرف بریزید بزارید یخچال تا کاملا خنک بشه و نوش جان کنید
نکته: وقتی کمپوت داره میجوشه میتونید اندازه شکرش رو تست کنید اگه کم بود میتونید شکر کمی اضافه کنید اگه احساس کردید شیرینه یه کم آب اضافه کنید
برای یک کیلو سیب دو لیوان آب در نظر بگیرید اگه با آب بیشتر میپسندین کمی بیشتر آب بریزید
برای پختن و نرم شدن سیبها بستگی به نوع سیب داره بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان میبره تا سیبها نرم بشن بازم با چنگال تست کنید یه وقت نزارید زیاد بجوشه، چون سیب حالت خودش رو از دست میده زیاد بمونه حرارت
منبع: ashpaz bashi۱
انتهای پیام/
ممنون
خوش مزه بود
واقعا خیلیی خوب شد....