به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پودینگ تابستانی یکی از معروفترین دسرهای انگلیسی میباشد که بسیار خوشمزه و عالی است.
مواد لازم
تمشک: ۱۰۰ گرم
شاتوت: ۱۰۰ گرم
توت فرنگی: ۱۵۰ گرم
آب: ۱۵۰ میلی لیتر
شکر: ۱۰۰ گرم
نان تست: به مقدار لازم
خامه: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
مراحل پخت
میوهها را بشویید و توت فرنگی را از وسط خرد کنید.
شکر و آب را در یک ظرف ریخته و بر روی حرارت ملایم بگذارید.
بعد از آماده شدن شربت، میوهها را داخل ظرف بریزید و دو دقیقه آنها را حرارت دهید تا نرم شوند.
سپس میوهها را از داخل شربت جدا کنید و در ظرف دیگری بریزید.
حالا در یک کاسه یک ورقه نایلونی قرار دهید.
گوشههای نان تست را جدا کنید و آنها را از وسط برش دهید.
یکی از نانهای تست را اندازه کف کاسه برش دهید و در داخل آن بگذارید.
حالا نانهای تست را به شربت پودینگ آغشته کنید و دور دیواره کاسه قرار دهید.
وقتی نانها را چیدید، حالا باید میوهها را در داخل کاسه قرار دهید.
سپس نان تست آخری را بر روی میوهها بگذارید و باقی شربت را بر روی نانها بریزید.
روی ظرف را با یک نایلون بپوشانید و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید.
در زمان سرو میتواند از کمی خامه برای تزیین و طعم بهتر آن استفاده کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/