به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه دسر شکلاتی در منزل را آموزش میدهیم.
مواد لازم:
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۵ ق غ آرد
۲ عدد زرده تخم مرغ
نصف ق چ وانیل
۱ پاکت خامه (۲۰۰ میلی لیتر)
۲۰۰ گرم لبنه (دلخواه)
برای خامه گاناش:
۲۰۰ میلی لیتر خامه
۲۰۰ گرم شکلات
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
در قابلمه شیر، شکر، آرد، زردهی تخم مرغ را بریزید، روی حرارت ملایم در حالی که مداوم هم میزنید بپزید.
وقتی که قل زد و غلیظ شد شعله را خاموش کنید، وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. وقتی که از حرارت افتاد و ولرم شد خامه و لبنه را اضافه کنید و هم بزنید و سپس در ظرف سرو مورد نظرتان بریزید. میتونید کف ظرفتون بیسکوییت، کیک، کورابیه بگذارید و بعد از مواد روی آن بریزید. گاناش را ۲-۱ ساعت بعد روی دسر بریزید. برای گاناش در یک ظرف مناسب خامه را بریزید روی حرارت بگذارید وقتی که شروع به جوشیدن کرد شکلات را اضافه کنید؛ و هم بزنید تا آب شود، وقتی که از حرارت افتاد و ولرم شد روی ظرفهای دسر بریزید. یک شب یا حداقل ۶-۵ ساعت در یخچال بگذارید و سپس روی آن را با سلیقهی خودتان تزئین کنید.
نوش جان
منبع: turktarifi_banoo
انتهای پیام/