به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه کرم سوهان را آموزش میدهیم.
طرز تهیه:
شیر: ۵۰۰ میلیلیتر
پنیرلبنه: ۱۵۰ گرم
سوهان: ۴۰۰ گرم
پودرشکر: ۷۵ گرم
آرد: ۵۰ گرم
ژلاتین: ۸ ورق یا دو قاشق غذاخوری پودرژلاتین
زرده تخممرغ: ۴ عدد
بیشتر بخوانید
ابتدا شیر را داخل ظرفی میریزیم. سوهان را به آن اضافه کرده روی حرارت ملایم میگذاریم تا سوهان داخل شیر حل شود.
۲. وقتی شیر جوش آمد مواد را کاملا هم میزنیم تا جایی که سوهانها داخل شیر حل شوند. در این فاصله آرد، زردههای تخممرغ و پودرشکر را با هم مخلوط کرده با همزن دستی هم میزنیم و چند قاشق شیر به آن اضافه میکنیم تا حالت خمیری شکل پیدا نکند، وقتی شیر و سوهان جوش آمدند مایه حاصل را به شیر درحال جوشیدن اضافه میکنیم و خیلی سریع با همزن دستی هم میزنیم تا کرم کمی غلظت پیدا کند.
سپس از روی حرارت برداشته پنیر لبنه را به آن اضافه میکنیم و خیلی سریع هم میزنیم تا پنیر داخل مواد حل شده و یکدست شود.
ک ساعت مایه را کنار میگذاریم تا از حرارت بیفتد، ژلاتین را ذوب میکنیم و به آن اضافه میکنیم.
من یکمی زعفرون دمکرده هم اضافه کردم.
منبع: nasrin ghoreishi
انتهای پیام/