در گزارش زیر طرز تهیه كيك عروس را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،در مطلب زیر طرز تهیه كيك عروس را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه كيك عروس

مواد لازم:

آرد ١ و١/٢ لیوان
شکر ١ ل
تخم مرغ ٤ عدد
بکینگ پودر یک ق غ
وانیل ١/٢ ق چ
براى کرم
٣ لیوان شیر
١ عدد تخم مرغ
٣ ق غ آرد
شکر١ لیوان
وانیل ١ پاکت ٥ گرمى
کره ١ ق غ
براى خیس کردن کیک ٢لیوان شیر سر خالى


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها را کمى با همزن بزنید تا از لختى در بیاد بعد شکر را اضافه کنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد آرد وانیل و بکینگ پودر را که سه بار الک کردید کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک فلود کنید داخل پیرکس جوب شده ریخته داخل فر از قبل گرم شده با دماى ١٨٠ به مدت ٢٥ الى ٣٠ دقیقه میپزیم.

تمام مواد کرم به جز وانیل و کره مخلوط مى کنیم و روى شعله ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنى برسه بعد از روى حرارت برمیداریم و کره وانیل را اضافه مى کنیم هم مى زنیم تا کره آب بشه بعد شیر را به هر دو طرف کیک خنک شده میریزیم بعد کرم که کمى از دما افتاده را روى کیک میریزیم بعد روى کرم پودر نارگیل میریزیم من به جاى نارگیل پودر گردو ریختم.

منبع: rangiiin cake

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.