در گزارش زیر طرز تهیه کیک گردویی با سیب را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در مطلب زیر طرز تهیه کیک گردویی با سیب را آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه کیک گردویی با سیب

مواد لازم:

پودر شکر ۳/۴ پیمانه
آرد ۲ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
مغز گردوی خرد شده ۱/۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ و نیم قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
سیب رنده شده ۲ پیمانه


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

● آرد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط می‌کنیم و دو تا سه بار الک میکنیم. قالب رو کاغذ روغنی میندازیم و دیواره هاش رو با کمی روغن چرب می‌کنیم. فر رو روشن میکنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم.
● تخم مرغ‌ها رو داخل یک ظرف مناسب میریزیم و شکر رو کم کم بهشون اضافه می‌کنیم و با همزن میزنیم. بعد از اینکه شکر در تخم مرغ‌ها حل شد، وانیل رو اضافه میکنیم.
● همزدن شکر رو ادامه میدیم تا حجم مواد بیشتر بشه و کرم رنگ بشه. حالا روغن رو اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن مواد رو با همزن میزنیم.
● آرد رو در دو تا سه مرحله اضافه می‌کنیم و با دور کند همزن در حد اینکه مخلوط یکدست بشه میزنیم.
● سیب‌های رنده شده با دنده درشت رو به مخلوط کیکمون اضافه می‌کنیم و با کمک لیسک یا قاشق مواد رو با هم مخلوط میکنیم. گردو رو هم اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم. خمیر رو توی قالب میریزیم و حدود ۴۵ دقیقه توی فر گرم شده میپزیم.

منبع: bestfoodcake

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۳ ۰۷ تير ۱۳۹۹
مگه میشه بدون شیر یا آب