برای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنگو رعایت نکات بهداشتی الزامی است و تاکنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در مهاباد مشاهده نشده است.

عباس آغاز رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مهاباد با اشاره با اینکه بیماری تب کریمه کنگو از جمله بیماری‌هایی است که همزمان با آغاز فصل گرما نمود پیدا می‌کند، در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: تاکنون موردی از این بیماری در این شهرستان دیده نشده است؛ اما رعایت نکات بهداشتی در مصرف گوشت برای پیشگیری از بیماری بسیار الزامی است.

آغاز با اعلام اینکه این بیماری بجز تب مختصر و گذرا معمولا هیچ علایمی در دام‌ها ندارد، افزود: بیماری cchf یک بیماری ویروسی تب دار حاد است که به وسیله کنه به انسان منتقل که گزش کنه، له کردن کنه با دست، تماس با خون و ترشحات خونی و گوشت آلوده نیز از راه‌های انتقال بیماری است.

این مقام مسئول در شهرستان مهاباد تصریح کرد: ویروس بیماری در خون و بافت‌های بدن حیوان مبتلا وجود دارد که در این مواقع انجام کارهایی، چون شاخ بری، پشم چینی، کشتار دام‌های آلوده و تماس افراد با خون و سایر بافت‌های آلوده دام‌ها ممکن است سبب انتقال بیماری شود.


بیشتر بخوانید
اجرای طرح مبارزه با بیماری‌های انگلی خارجی بدن دام


رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان مهاباد همچنین از شروع عملیات سمپاشی برای پیشگیری از بیماری‌های منتقله توسط انگل‌های خارجی از جمله تب کریمه کنگو (CCHF) در روستا‌های مهاباد خبر داد.

آغاز عنوان کرد: یکی از بهترین روش‌های جلوگیری از انتقال این بیماری علاوه بر رعایت بهداشت فردی، نگهداری لاشه دام پس از کشتار حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد می‌باشد.

لذا کشتار غیر مجاز و خارج از کشتارگاه بدون رعایت پوشش ایمنی و فروش گوشت آن یکی از نقاط حساس و خطرناک در انتقال بیماری است که در این رابطه تاکید می‌شود شهروندان تنها از مراکز مجاز و بهداشتی نسبت به خرید گوشت مورد نیاز خود که به تایید ادارات دامپزشکی رسیده است، اقدام نمایند.

انتهای پیام / س خ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.