در این مطلب طرز تهیه سس مخصوص ماهی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه سس مخصوص ماهی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

مواد لازم: 
خامه کم چرب ¼ پیمانه
تربچه رنده‌شده ۲ قاشق سوپ‎خوری
آب لیموی تازه ۲ قاشق سوپ‎خوری
ترخون یا شوید خردشده ۲ قاشق سوپ‎خوری
نمک ½ قاشق چای‎خوری
پودر تازه فلفل سیاه ¼ قاشق چای‎خوری
طرز تهیه:

۱- ترخون یا شوید را کاملا ریز خرد می‎کنیم.

۲- تمام مواد را در یک کاسه، سریع هم می‎زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند.

۳- سپس مخلوط را کنار می‎گذاریم تا زمانی‎که غذایمان آمده شد از آن استفاده کنیم.


نکات

۱- این سس که برای هر سالمون پخته شده‎ای مناسب است سسی راحت و کم هزینه‎ای است که در مدت زمانی کمتر از ۱۵ دقیقه آماده می‎شود.

۲- در این دستور از ترب کوهی بسته‎بندی شده در قوطی فلزی استفاده شده است، اگر در دسترتان نبود از ترب معمولی استفاده کنید.

منبع: میهن فال

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، غذای سالم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.