به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه سس مخصوص ماهی در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
مواد لازم:
خامه کم چرب ¼ پیمانه
تربچه رندهشده ۲ قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه ۲ قاشق سوپخوری
ترخون یا شوید خردشده ۲ قاشق سوپخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
پودر تازه فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱- ترخون یا شوید را کاملا ریز خرد میکنیم.
۲- تمام مواد را در یک کاسه، سریع هم میزنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند.
۳- سپس مخلوط را کنار میگذاریم تا زمانیکه غذایمان آمده شد از آن استفاده کنیم.
نکات
۱- این سس که برای هر سالمون پخته شدهای مناسب است سسی راحت و کم هزینهای است که در مدت زمانی کمتر از ۱۵ دقیقه آماده میشود.
۲- در این دستور از ترب کوهی بستهبندی شده در قوطی فلزی استفاده شده است، اگر در دسترتان نبود از ترب معمولی استفاده کنید.
منبع: میهن فال
انتهای پیام/