به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان کشمشی یک نوع نان شیرین است که در نان فانتزیها و جدیداً توسط کارخانههای نان پزی تهیه میشود و به بازار عرضه میگردد. این نان به دلیل بافت نرم و کشمش داخل آن مورد توجه افراد زیادی قرار گرفته است که حتی آن را بدون مواد اضافی و تنها با شیر و چای میتوان مصرف کرد و طعم شیرین خوبی دارد. گاهی اوقات در این نان از تکههای شکلات چیپسی و یا گردو نیز استفاده میکنند که آن را تبدیل به یک غذای کامل میکند.
مواد لازم
شیر ولرم:۱ لیوان
آرد: ۴ لیوان
کره: ۱۰۰ گرم
شکر: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۳ عدد
وانیل: به مقدار لازم
ماست: ۱/۲ لیوان
نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر خمیر مایه: ۲ قاشق چایخوری
کشمش: ۱ لیوان
مراحل پخت
ابتدا پودر خمیر مایه، شیر ولرم (شیر اگر داغ باشد مخمر عمل نمیکند)، تخم مرغها، شکر، کره آب شده، ماست، نمک، مقداری وانیل و نصف آرد را داخل کاسهای بریزید و مخلوط کنید (ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت کنید).
سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر افزایش یابد.
پس از ۱ ساعت نصف دیگر آرد را نیز اضافه و مخلوط کنید.
سپس کشمشها را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید که به دست نچسبد.
خمیر آماده را داخل کاسهای که چرب کرده اید قرار دهید و مجدد روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید.
خمیر را پس از ۲ ساعت کمی ورز دهید و داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشش داده اید بگذارید.
مدت زمان ۱-۲ ساعت دیگر به خمیر استراحت دهید تا باز هم حجم خمیر افزایش یابد.
فر را که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است حالا خمیر را به مدت ۳۰ – ۴۰ دقیقه قرار دهید تا زمانی که روی نان طلایی شود.
نان را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و بگذارید نان کشمشی خنک شود سپس ساده یا با تزیین سرو نمائید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/