استاندار بوشهر با ابراز نگرانی از افزایش تعداد مبتلایان کرونا در استان گفت: تعداد مبتلایان به کرونا در این استان به چهارهزار و ۴۲۲ نفر رسیده است.

گراوند استاندار بوشهربه گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند استاندار بوشهر عصر امروز در برنامه زنده گفتگو از شبکه استانی سیمای بوشهر بیان کرد: تعداد مبتلایان به کرونا در استان به چهار هزار و ۴۲۲ نفر و تعداد بیماران حاد تنفسی بستری شده به ۲۰۰ نفر رسیده است.

او با اشاره به اینکه ۱۱۲ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌ها وجود دارند، ادامه داد: اکنون ۸۸ بیمار کرونا مثبت در بیمارستان‌ها بستری هستند. ۳۴ نفر در مراقبت‌های ویژه به سر می‌برند که ۱۸ نفرشان بدحال هستند.

استاندار بوشهر عنوان کرد: نظام درمان ظرفیت خاصی دارد و اگر مردم رعایت نکنند و آمار مبتلایان بیشتر شود این ظرفیت تکمیل خواهد شد.

گراوند گفت: مشخص نیست که کرونا تا کی وجود خواهد داشت بنابراین باید یاد بگیریم که با کمترین هزینه دوران حضور کرونا را سپری کنیم.

او با قدردانی از همراهی مردم در ابتدای شیوع کرونا، از همه خواست همچنان به اصول بهداشتی از جمله استفاده از ماسک پایبند باشند و از همه مهم‌تر تا جایی که می‌توانند در خانه بمانند.

۷۰ درصد کارمندان  ماسک می‌زنند

استاندار بوشهر بیان کرد: فردا در جلسه ستاد استانی مبارزه با کرونا تصمیم‌هایی خواهیم گرفت برای برخورد جدی‌تر با واحد‌های صنفی یا مکان‌های عمومی که اصول بهداشتی را رعایت نمی‌کنند.

گراوند با اشاره به اجباری شدن استفاده از ماسک در اداره‌ها و بانک‌ها گفت: طبق آخرین گزارش ۷۰ درصد کارمندان اداره‌های استان از ماسک استفاده می‌کنند.

او به افزایش تولید ماسک در استان هم اشاره کرد و اینکه قرار است تا یک هفته دیگر کارخانه تولید ماسک با ظرفیت تولید یک میلیون در بوشهر راه اندازی شود.

استاندار بوشهر افزود: باید برای کم شدن هزینه ماسک هم برنامه ریزی شود.

مسیرهای منتهی به ساحل را می‌بندیم

گراوند با تاکید بر پرهیز مردم از برگزاری مراسم و دورهمی‌ها گفت: فردا در جلسه ستاد مبارزه با کرونا برای بسته شدن مسیر‌های منتهی به سواحل و تعطیلی بوستان‌ها تصمیم‌گیری می‌کنیم.

او با تاکید بر برخورد با واحدهای صنفی که توصیه‌ها را جدی نمی‌گیرند، عنوان کرد: اگر جایی لازم باشد از دادگستری برای برخورد با متخلفان کمک خواهیم گرفت.

سپس به برگشت برخی دیگر از محدودیت‌ها اشاره کرد و افزود: بیمارستان شهدای خلیج فارس پس از شیوع کرونا در استان به عنوان بیمارستان مرکزی بیماران تنفسی تعیین شد، اما با توجه به تعداد کم بستری‌ها از ۱۷ خرداد تصمیم گرفتیم که دیگر بخش‌های بیمارستان فعالیت خود را از سر بگیرند، اما اکنون با افزایش تعداد بیماران کرونا دوباره تصمیم گرفته‌ایم دیگر بخش‌ها تعطیل شوند.

استانداربوشهر درباره تصمیم‌هایی که امروز ستاد ملی مبارزه با کرونا گرفته نیز گفت: یکی از تصمیم‌ها این بود که برای برخی مناطق که مشکل دارند در استان برنامه ریزی شود و این برنامه به وزارت کشور اعلام و سپس در ستاد ملی مبارزه با کرونا مصوب و ابلاغ شود.

گراوند با تشکر از امام جمعه بوشهر برای متوقف کردن برگزاری نماز جمعه به منظور حفظ سلامت مردم، بیان کرد: در حالی که اکنون طبق شاخص‌هایی که مد نظر است، شهرستان‌های بوشهر، دشتستان، گناوه و کنگان وضعیت قرمز دارند، اما آیت الله صفایی بوشهری برگزاری نماز جمعه را در همه شهرستان‌ها تعطیل کرد.

۴۷۸ میلیارد تومان تسهیلات برای واحدهای آسیب دیده از کرونا

او از بانک‌ها نیز خواست در زمینه تخصیص تسهیلات به واحد‌های آسیب دیده از کرونا بیشتر تلاش کنند و اشاره کرد در این زمینه ۴۷۸ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار استان قرار گرفته است.

استاندار بوشهر گفت: اگر واحد‌های اقتصادی در زمینه دریافت این تسهیلات دچار مشکل شدند به حوزه اقتصادی استانداری اطلاع دهند تا پیگیری شود.

گراوند همچنین اعلام کرد: به زودی آزمایشگاه کرونا در دشتستان راه‌اندازی می‌شود و در جنوب استان هم این آزمایشگاه ایجاد خواهد شد.

او شیوه‌نامه‌های سختگیرانه را در حوزه نفت علت این موضوع عنوان کرد که آسیب کمتری از کرونا در صنایع نفت و گاز مستقر در استان وجود داشته و همچنین به این نکته اشاره کرد که طرح‌های نیروگاه اتمی بوشهر نیز بدون وقفه با رعایت ضوابط بهداشتی در حال اجراست.

ماسک باید به یک «باید» تبدیل شود

استاندار بوشهر با تاکید دوباره به مردم به رعایت اصول بهداشتی، از فعالان اجتماعی نیز دعوت کرد در این زمینه کمک کنند.

گراوند از مردم خواست استفاده از ماسک را به عنوان یک «باید» مد نظر داشته باشند و تا جایی که می‌توانند در خانه بمانند و فقط برای انجام کار ضروری از خانه بیرون بروند.

بررسی مشکلات آب

او برخود با باغ ویلا‌ها و قطع انشعاب آب آن‌ها را از برنامه‌های در دست اجرا در حوزه آب عنوان کرد و گفت: در گناوه و تنگستان مشکل باغ ویلا‌ها را داریم؛ باغ‌هایی که استخر دارند یا دیده شده در برخی از آن‌ها ۲۰۰ تا ۳۰۰ درخت مرکبات است که با آب آشامیدنی آبیاری می‌شوند.

استاندار بوشهر بااشاره به اعلام آمادگی دادگستری برای برخورد با این موارد، افزود: اگر لازم باشد برخی از این مکان‌ها تخریب خواهند شد.

گراوند به تلاش برای حل مشکل آب دیلم با مشارکت صنایع نفت مستقر در این شهرستان، از نیاز آب شیرین کن سیراف به تامین ۱۰۰ میلیارد تومان تسهیلات خبر داد که در یکی از بانک‌ها در حال پیگیری است.

او به افزایش ۱۲ هزار و ۵۰۰ مترمکعب آب به ظرفیت آب شیرین کن بوشهر هم اشاره کرد که از ابتدای امسال اجرایی شده و بیان کرد: مسئولان شرکت مپنا قول داده‌اند آب شیرین کن جدید بوشهر هم که ۳۵ هزار مترمکعب ظرفیت دارد تا پایان امسال بهره برداری شود که به تثبیت وضع آب در این شهر کمک می‌کند.

استاندار بوشهر همچنین از سفر معاون امور عمرانی خود به عسلویه برای پیگیری مشکل آب این شهرستان هم خبر داد.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.