سلامی گفت:قم ازجمله قطب‌های مهم دامپروری کشور است و تولید جو به‌منظور تامین پایدار خوراک دام در آن از اهمیت فراوانی برخوردار است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم،محمدعلی سلامی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: عواملی همچون بارندگی‌های خوبی که در استان شاهد بودیم در کنار هزینه‌های تولید و نیاز به آبیاری کمتر این محصول در مقایسه با گندم، باعث شد سطح زیر کشت این جو در قم افزایش یابد.

سلامی با اشاره به این‌که جو تولیدشده در قم کیفیت مناسبی دارد، افزود: امسال بیش از ۱۰۰ هزار تن جو از مزارع قم برداشت می‌شود که نقش موثری در تامین خوراک دام استان خواهد داشت.

او  ادامه داد: جو ازجمله محصولاتی است که به‌صورت تضمینی از کشاورزان خریداری می‌شود، اما در کنار این موضوع، بازار آزاد فروش جو نیز مناسب است و بسیاری از کشاورزان محصول خود را از این طریق به فروش می‌رسانند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: به‌طورکلی جو تولیدشده در مناطق گرمسیری ازجمله قم دارای کیفیت مطلوبی است و به همین دلیل مشتریان بسیاری از سایر استان‌های کشور دارد.

او ادامه داد: بر اساس راهبرد تغییر الگوی کشت در قم از ارقامی برای کشت جو استفاده می‌شود که در مقابل تنش‌های محیطی مقاوم‌تر و به دوره آبیاری کمتری نیاز داشته باشد.

سلامی با اشاره به برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی قم برای افزایش ظرفیت تولید خوراک دام در استان، بیان کرد: قم ازجمله قطب‌های مهم دامپروری کشور است و تولید جو به‌منظور تامین پایدار خوراک دام در آن از اهمیت فراوانی برخوردار است.

در حال حاضر میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم سالانه برابر ۸۰۵ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات است که این میزان در سال جاری با اجرای برنامه‌های جهش تولید به بیش از یک‌میلیون تن خواهد رسید.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.