در این مطلب روش تهیه بورک سیب زمینی آموزش داده شده است.

طرز تهیه بورک سیب زمینیبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بورک سیب زمینی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای بورک سیب زمینی پنیری:

خمیر یوفکا:مقدار لازم
سیب زمینی:۳ عدد
پیاز:۱ عدد
روغن زیتون:مقداری
پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
پنیر پیتزا:۱۰۰ گرم
زرده تخم مرغ:۱ عدد
نمک و فلفل:مقدار لازم.

طرز تهیه بورک سیب زمینی پنیری:

ابتدا سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و خرد کنید، سپس با کمی روغن سرخ کنید.

سیب زمینی‌ها را از تابه خارج کرده و پیاز را خرد کرده و داخل همان تابه سرخ نمایید.

سیب زمینی‌ها را به تابه پیاز افزوده و نمک و فلفل بزنید و اجازه دهید سیب زمینی خوب نرم شود.

در آخر پنیر را افزوده و تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

یک عدد زرده تخم مرغ را داخل کاسه‌ای خوب هم بزنید.

خمیر را روی یک سطح صاف بازکنید و بوسیله قلمو کمی زرده روی آن بمالید.

مقداری از مواد را داخل خمیر قرار داده و لبه آن را روی مواد برگردانید و نقطه‌های اتصال را کمی زرده تخم مرغ بمالید و به هم بچسبانید و شکل دهید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شود، سپس بورک‌ها را داخل آن سرخ کنید.

بورک‌ها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

بورک‌های سیب زمینی و پنیر را در ظرف سرو بچینید و با سس کچاپ میل کنید.

نکات تکمیلی در مورد بورک سیب زمینی:

بورک سیب زمینی جزو غذای ملل - ترکی میباشد.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت میباشد.
بورک سیب زمینی را می‌توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید.
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

 

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
کیانوش
۰۳:۴۲ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
بورگ borak غذای ایرانی دوران صفوی هست و در زبان ترکی borek تلفظ میشود.