در این مطلب روش تهیه خیارشور آموزش داده شده است.

طرز تهیه خیار شور فوریبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خیارشور را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

خیار ترد و‌تر و تازه ریز
شیشه با درب فلزى (از شیشه هاى خالى خیارشور و زیتون و سس میتونید استفاده کنید)
مقدارى ترخون و شوید
سیر
فلفل تند
سرکه سفید
نمک (بهتره بدون ید باشه)
آبلیمو
شکر
نخود

طرز تهیه: 

اول از همه شیشه هارو آماده کنید توى هر شیشه دو حبه سیر درشت، دو ساقه ترخون، یک ساقه شوید، (من شوید نریختم) یک عدد فلفل تند، نوک قاشق چایخورى شکر، دو سه قطره آبلیمو بریزید بعد خیارهارو که قبلا شستید بشکل فشرده داخل شیشه بگذارید، توى هر شیشه دو سه تا دونه هم نخود خام هم بیاندازید، حالا توى هر شیشه به اندازه یک سومش رو سرکه سفید بریزید، توى یک پارچ آب نمک درست کنید به ازى هر یک لیوان آب یک قاشق غذاخورى نمک افزوده و کاملا هم بزنید و سپس شیشه هارو با آب نمک پر کنید، لازم نیست شیشه کاملا پر از آب نمک شود، در شیشه هارو محکم ببندید و بعد داخل قابلمه بزرگى بچینید بعد داخل قابلمه آب بریزید طورى که تا دو سوم شیشه‌ها توى آب باشد، بعد گاز رو روشن میکنیم تا آب داخل قابلمه بجوشد، بعد از اینکه آب جوش اومد تا نیمساعت رنگ خیار‌ها تغییر کرده و خیار‌ها به خیارشور تبدیل میشوند، حالا شعله را خاموش کرده و بعد از اینکه خنک شد خیارشور شما آماده است، شیشه‌ها با این روش کاملا هواگیرى میشن و براى همین میتونید توى کابینت آشپزخانه هم ازشون نگهدارى کنید، فقط مقدار مصرفیتون رو داخل یخچال بگذارید.
اگر خیار شور تند دوست دارید میتونید داخلش از فلفل سبز بیشترى استفاده کنید.
پى نوشت: این خیارشور بسیار خوشمزه و ترد میشه امیدوارم درست کنید و لذتش رو ببرید.
قدیم‌ها مادرم خیارشور رو توى پیت روغن پنج کیلویى درست میکرد سرشم نمیدونم گچ یا سیمان میریخت زمستون لحظه شمارى میکردیم تا وقتش بشه و مادرم سر خیارشور رو با چکش بشکونه و افتتاحش کنیم.
نمیدونم طعم فوق العاده اون خیارشور‌ها بخاطر خیاراى اون موقع بود یا شاید تصورمون اینه که خوشمزه‌تر بودند.
شما هم طعم خیارشورهاى مامانتون یادتونه؟

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیرهستم
۱۰:۴۱ ۱۲ آبان ۱۳۹۹
دمت گرم عالیه
Iran (Islamic Republic of)
سربازخونخوار
۱۴:۳۴ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
بترکه چشم حسود وبخیلم
Iran (Islamic Republic of)
درسا
۰۳:۰۸ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
من اصلا مامانمو یادم نمیاد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۰ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
ماک خیارشوربلد نبودیم 50سال پیش توشهر ما برا خوردنشم کم بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۰ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
قدیما طعم خیارها فرق می کرد خیارهاامروزی بیشترشون گلخانه ای هستند که طعم وعطر خیارهای قدیمی رو ندارنداگه یادتون باشه خیارهای قدیمی هسته داشتند وهنگام خودنشون دهان آدم بی حس می شد وعطرش همه جا می پیچیدخیارهای امروزی طعم آب می دن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۹ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
من شیشه هارا تو ی زود پز هم میزارم
برای درست کردن عصاره ی گوشت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۸ ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
چون خیارها تهرا ریختس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۲ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
نه نمیترکه اگه از همون اول بجوشه این اتفاق نمیوفته
Iran (Islamic Republic of)
نازنین
۱۳:۵۳ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
سلام خسته نباشید ببخشید شیشه های ترشی اگه داخل قابلمه با آب درحال جوش قرار بگیرند شکسته نمیشن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۷ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
سلام.اگر کسی هیچ کاری نکنه یعنی نه بفروشه نه ازادکنه دولتی بذاره چی
Netherlands
بی نام
۰۱:۴۸ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
این خیارشور خیلی خوب میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۵ ۲۸ خرداد ۱۳۹۹
شیشه در آب جوش میترکه راه دیگه ای ارائه دهید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۰۱ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
نمی ترکه امتحان کنید...اگرم استرس دارین اول با یه شیشه خالی امتحان کنید.
من شیشه های کشک .رب گوجه.مربا و...همین جوری هوا گیری میکنم...خیلی هم خوب میشه
Iran (Islamic Republic of)
شیدا
۱۰:۱۶ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
اگر شیشه رو توی آب سرد بذاریم و حرارت گاز رو کم کنیم چون آهسته گرم میشه و همزمان آب داخل شیشه هم گرم میشه شیشه نمی‌ترکه. برای شفاف کردن عسل هم از این روش استفاده بفرمایید فقط و فقط عسل رو تو ظرف پلاستیکی گرم نکنید و فقط از ظروف شیشه‌ای استفاده کنیم. در شیشه رو در زمان گرم کردن باز بذاریم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۴ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
شیشه رو بگیر زیر اب گرم بعد بزار توی قابلمه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۰ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
نه نمیترکه من درست کردم حتی کمپوت هم به این روش درست مبکنم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۳ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
اگه شیشه رو داخل قابلمه بذاری و بعد پر آب کنی و بعد بذاری بجوشه، نمی ترکه
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۳:۰۶ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
نه چرا بترکه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۰۷ ۲۹ خرداد ۱۳۹۹
نخ چرا بترکه