به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شیرینی آلمانی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ لیوان شیر
۲ عدد تخم مرغ
شکر از یک استکان یک بند انگشت کمتر ۱ ق چ نمک
۱ ق م مایه خمیر
۴-۴/۵ لیوان آرد
۱۰۰ گرم کره
طرز تهیه:
شیر ولرم، شکر و مایه خمیر را در یک ظرف بریزید و ۵ دقیقه بماند. سپس تخم مرغ، نمک، کره هم دمای اتاق را اضافه کنید سپس آرد الک شده را کم کم اضافه کنید و خوب ورز دهید. روی خمیر را بپوشانید و در یک جای گرم بگذارید خمیر استراحت کند تا زمانی که حجم خمیر دو برابر شود.
از خمیر استراحت کرده به بزرگی نارنگی جدا کنید و با دستتان گرد کنید. روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و آنها را روی سینی بچینید و به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه در سینی استراحت دهید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که روی خمیرها کمی طلایی شود بپزید.
مواد لازم برای کرم:
۴ لیوان شیر
۱/۵ استکان شکر ۳ ق غ نشاسته ۳ ق غ آرد
۱ ق م کره
۳ عدد زرده تخم مرغ
۱ بسته کرم شانتی (قابل تهیه از لوازم قنادی فروشی)
نصف ق چ وانیل
طرز تهیه:
شکر، آرد، شیر و نشاسته را در یک قابلمه مناسب بریزید و مدام هم بزنید و بپزید. زردههای تخم مرغ را اضافه کنید و تند تند هم بزنید. کره و وانیل را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. وقتی کرم سرد شد کرم شانتی را هم اضافه کنید و با همزن بزنید. در یخچال به مدت ۲ ساعت بماند.
نانهای پخته شده را از وسط به دو نیم برش بزنید. از کرم داخل قیف ریخته و وسط نان بریزید. تکههای موز روی آن بگذارید و قسمت بالایی نان را بگذارید. روی آن پودر قند بپاشید و سرو کنید. نوش جان.
نکته: میتونید به جای کرم گفته شده در این دستور نوتلا بریزید یا هر مدل خامهای که خودتون درست میکنید و یا حتی خامه آماده از لوازم قنادی بخرید و استفاده کنید.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/