در این مطلب روش تهیه کایسری یالاماسی آموزش داده شده است.

کایسری یالاماسی + دستور تهیهبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کایسری یالاماسی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم: 

لواش بدون خمیر مایه: ۲۵۰ میلی لیتر آب
 شیر ۲۵۰ میلی لیتر
آرد ۱ کیلو
نمک ۱/۵ ق م
 روغن زیتون ۲-۳ ق غ

طرز تهیه:

همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید و خوب ورز دهید سپس روی آن را بپوشانید و‌نیم ساعت استراحت دهید. سپس چونه‌هایی به بزرگی دلخواه بگیرید و هر چونه را نازک باز کنید، سپس در تابه نسوز نان‌ها را بپزید (حواستون باشه خشک نشه) سپس نان‌ها را روی هم بچینید روی آن را با یک دستمال تمیز بپوشانید وگرنه لواش‌ها سریع خشک میشوند.

برای مواد گوشتی:

۴۰۰-۵۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ عدد پیاز
۱ عدد فلفل کاپیا
۱-۲ عدد فلفل سبز و رنده‌ی دو عدد گوجه فرنگی
۱-۲ حبه سیر
۲ ق غ رب
آویشن
فلفل سیاه
نمک

طرز تهیه:

گوشت چرخکرده را در تابه بریزید و تفت دهید سپس پیاز و فلفل‌ها را با غذا ساز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید و تا زمانی که پیاز خوب بپزد تفت دهید. کمی روغن اضافه کنید. رب را هم بریزید و کمی تفت دهید سپس آب جوشیده اضافه کنید در مرحله آخر آویشن و فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید. (موادتان باید کمی آبکی باشد). روی هر کدام از نان لواش‌ها از مواد گوشتی بمالید و‌روی هم بگذارید و با ماست موسیر و جعفری سرو کنید. نوش جان.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: خانه داری ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.