به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمدرضا قهرمانیان سرپرست معاونت صنایعدستی خراسان شمالی برند سازی و بستهبندی را یکی از موضوعات مهم و موردتوجه در حوزه صنایعدستی استان برشمرد و عنوان کرد:برگزاری دورههای آموزشی متمرکز برای این مهم و آشنایی هرچه بیشتر هنرمندان و صنعتگران با اصول بازاریابی و فروش ازجمله اولویت برنامههای ما در امسال است.
قهرمانیان فزود:از مسال حضور تولیدکنندگان صنایعدستی در نمایشگاهها بهشرط ارائه بستهبندی مناسب برای محصولات خود است که علاوه بر افزایش کیفیت تولیدات در امر صادرات نیز اثرگذار است.
او با اشاره به قدمت تاریخی و فرهنگ غنی خراسان شمالی گفت: صنایعدستی استان برگرفته از این فرهنگ غنی و از تنوع بسیاری برخوردار است بهطوریکه در حال حاضر بیش از ۱۶ هزار هنرمند و صنعتگر در ۶۱ رشته فعال صنایعدستی مشغول به فعالیت هستند.
سرپرست معاونت صنایعدستی خراسان شمالی افزود:در سالهای اخیر با تلاشهای انجامشده و برگزاری کارگاههای آموزشی، تولیدکنندگان صنایعدستی استان توانستند به بازار فروش مجازی نیز راه پیدا کنند و از این طریق میزان تولید و فروش محصولات خود را افزایش دهند.
او با بیان اینکه ۱۹ رشته صنایعدستی استان در فهرست میراث معنوی کشور به ثبت رسیده است، اظهار کرد: اثر نیز دارای مهر اصالت یونسکو و ۶۴ اثر مهر اصالت ملی دریافت کردهاند.
سرپرست معاونت صنایعدستی خراسان شمالی عنوان کرد:رودوزیهای سنتی، صنایع فلزی و صنایع چوب، نساجی سنتی، دست بافتههای داری، گلیم و سفره کردی ازجمله عمده تولیدات صنایعدستی خراسان شمالی است.
قهرمانیان گفت: تولیدات صنایعدستی خراسان شمالی روز به روز در حال افزایش است و علاوه بر احیای رشتههای منسوخشده و حفظ کارگاههای فعال، مجوز ایجاد کارگاههای جدید سالانه صادر میشود بهطوریکه در حال حاضر ۱۰ متقاضی دریافت مجوز وجود دارد.
سرپرست معاونت صنایعدستی خراسان شمالی از پرداخت ۱۳ میلیارد ریال تسهیلات به هنرمندان و صنعتگران در سال گذشته اشاره داشت و افزود: احداث بازارچههای روستایی و دائمی در تعدادی از شهرهای استان و گسترش آموزشها را امسال با هدف افزایش تولید و فروش دنبال خواهیم کرد.