به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،برای تهیه نان بادام در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
مایهخمیر، یک قاشق سوپخوری از شکر و آب را در کاسهای بریزید و مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود. آنگاه آرد و نمک را در کاسهی دیگری بریزید و باقیماندهی شکر را به آن اضافه و مخلوط کنید.
مواد لازم برای ۱۰ عدد
پودر مایهخمیر..... ۱ قاشق سوپخوری
شکر.... ۳ قاشق سوپخوری
آب ولرم...... یکچهارم پیمانه (۶۰ میلیلیتر)
آرد.... ۵۰۰ گرم
نمک .....۱ قاشق چایخوری
کرهی آبکرده....۶۰ گرم
تخممرغ..... ۲ عدد
شیر.... ۱۲۵ میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
مواد لازم میانی
بادام بوداده و پودرکرده.... ۳ پیمانه
شکر..... یکسوم پیمانه
پودر هل... ۱ قاشق چایخوری
سفیدهی تخم مرغ..... ۲ عدد
مواد لازم رویه
زردهی تخممرغ..... ۲ عدد
روشتهیه
مایهخمیر، یک قاشق سوپخوری از شکر و آب را در کاسهای بریزید و مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایهخمیر فعال شود. آنگاه آرد و نمک را در کاسهی دیگری بریزید و باقیماندهی شکر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. سپس کره، تخممرغها، شیر و مایهخمیر عمل آمده را نیز اضافه کنید و مواد را کاملاً با هم مخلوط نمائید تا خمیری به دست آید. حالا خمیر را خوب ورز دهید تا کاملاً صاف و یکدست شود. بعد آن را در کاسهی چربکردهای بگذارید، رویش را بپوشانید و در جای گرمی بگذارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اکنون خمیر را ده قسمت کنید و هر قسمت را به شکل دایره باز کنید و از مواد میانی در وسط خمیر دهید و لبههای خمیر را به کمک قلم مو با آب نمناک کنید. حالا خمیر را رول کنید و به شکل هلال در آورید و چندین برش روی خمیر ایجاد نمائید. اکنون خمیرهای فرمداده را در سینی چربکرده، با فاصله از هم قرار دهید. اینک روی خمیرها را بپوشانید و صبر کنید تا دوباره حجیم شوند. حالا روی خمیرها را با زردهی تخممرغ و خامه، مرطوب سازید و در فرگرمشده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا نانها بپزند و طلائی رنگ شوند.
منبع: زندگی آنلاین
انتهای پیام/