به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، حسین فاضلی هریکندی، رئیس کل دادگستری البرز در هماندیشی صمیمی با نخبگان استان البرز با تاکید بر نقش جوانان و نخبگان در ایجاد تحرک و روند به رشد در دستگاههای مختلف کشور گفت: بهرهگیری از این ظرفیت که مورد تاکید مقام معظم رهبری است میتواند بسیاری از گرههای فکری و اجرایی را برطرف کند.
او افزود: در اقدامات مختلف که در دادگستری استان انجام شده تلاش شده از نظرات نخبگان درون سازمان و برون سازمان استفاده شود تا شاهد پویایی در دادگستری استان باشیم.
رئیس کل دادگستری البرز در ادامه به اقتضائات دوره تحول اشاره کرد و افزود: سرلوحه اقدامات قوه قضاییه در دوره جدید جلب رضایت مردمی و افزایش اعتماد عمومی است برای این که قطعا بخش عمدهای از اعتماد عمومی به نظام منوط به افزایش رضایت آنها از دستگاه قضایی است.
او با تشریح اقدامات انجام شده در دادگستری استان افزود: بازدیدهای میدانی، افزایش ارتباطات مردمی و تدوین و پیگیری برنامه تحولی استانی در دوره یکساله پس از انتصاب این جانب به جد پیگیری شده است.
فاضلی گفت: دادگستری استان البرز این افتخار را دارد که برای اولین بار در کشور تشکیل شورای تحول استانی را اعلام کرد و به دلیل جامعیت و پوشش طرح تحول قضایی و نیازهای استانی به سرعت مورد استقبال استانهای دیگر قرار گرفت.
او به محورهای هشت گانه طرح تحول قضایی استان البرز اشاره کرد و گفت: از آنجایی که استان البرز بالغ بر یازده شهرک صنعتی و ۳۵۰۰ واحد تولیدی دارد یکی از محورهای مهم طرح تحول قضایی استان در زمینه اقتصاد و رونق تولید است که بدین منظور و در کنار ممانعت از تعطیلی واحدهای تولیدی، شناسنامه اقتصادی کلیه بنگاههای اقتصادی استان در دادگستری تهیه شده است.
فاضلی هریکندی توسعه عدالت در ارائه خدمات قضایی را یکی از اولویتهای دادگستری برشمرد و گفت: به دلیل مهاجرپذیری استان که یکی از این نظر دارای بالاترین نرخها در کشور است، نیازمند توسعه روز افزون خدمات قضایی هستیم که بدین منظور ایجاد مجتمع قضایی در کرج و شهرهای اقماری آن به عنوان یکی از پرتراکمترین نقاط کشور به صورت جدی در حالی پیگیری است.
او افزود: تلاش کردیم با توجه به مشکلاتی که حضور فیزیکی برای مراجعان در پی دارد اقداماتی را به منظور ارائه خدمات غیرحضوری و الکترونیکی آغاز کنیم که به همین خاطر طراحی و اجرای سامانه الکترونیکی نوبتدهی اجرای احکام و خانواده به سرانجام رسید و همچنین ارائه خدمات الکترونیکی بر مبنای وب و تلفنی و رسیدگی به پروندههای قضایی از طریق ویدئو کنفرانس در حال انجام است.
رئیس کل دادگستری البرز با تشریح چرایی تشکیل «قرارگاه صیانت از بیت المال و مقابله با تغییر کاربری استان البرز» گفت: ویلاسازی و تفکیک اراضی باغی در استان وضعیت اسفباری داشت و با وجود این که دادگستری متولی مستقیم در این حوزه نیست و نقش نظارتی دارد، اما با توجه به روند رو به رشد تغییرکاربریها و تصرف اراضی ملی این قرارگاه آغاز به کار کرد که تاکنون در یک اقدام انقلابی و جهادی و با همکاری کلیه دستگاههای مسئول، منجر به آزادسازی بالغ بر ۷۰۰ هکتار از ابتدای سال جاری شده است.
انتهای پیام/د.خ