در این مطلب طرز تهیه کیک سیب برعکس را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  برای تهیه کیک سیب برعکس در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

این کیک سیب بسیار نرم و لطیف است که با سطحی از سیب‌های کارملی پوشیده شده. کیکی چشمگیر که می‌توان برای هر مناسبتی آن را تهیه کرد.

طرز تهیه کیک سیب برعکس

مواد لازم:

برای تهیه خمیر کیک

۱۷۰ گرم کره ذوب شده
۱۵۰ گرم شکر
۳ عدد تخم مرغ
۱۲۰ سی سی شیر
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۲۲۰ گرم آرد
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
¼ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری دارچین

برای تهیه سیب کاراملی

۶۰ گرم کره ذوب شده
۱۰۰ گرم شکر قهوه‌ای
۳ عدد سیب

طرز تهیه:

فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب با قطر ۲۳ سانتی متر را چرب کنید.

در یک کاسه بزرگ کره نرم شده و شکر را با همزن بزنید تا کاملا پفکی شود سپس یکی یکی تخم مرغ‌ها را اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید. سپس شیر و عصاره وانیل را اضافه کرده با همزن خوب مخلوط کنید. آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود. کنار بگذارید.

کارامل را آماده کنید: در یک کاسه کوچک کره ذوب شده و شکر قهوه‌ای را هم بزنید. این مخلوط را در کف قالب بریزید و با قاشق به صورت یکنواخت همه جای قالب پخش کنید.

سیب‌ها را پوست کنده و به صورت اسلایس خرد کنید. سیب‌ها را روی کارامل کف قالب بچینید.

خمیر کیک را روی سیب‌ها بریزید و سطح آن را صاف کنید.

۲۵ الی ۳۰ دقیقه کیک را در فر قرار دهید، بگذارید ۳ الی ۴ دقیقه خنک شود و بعد کیک را روی سینی برای سرو برگردانید.

منبع: شفان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.