به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کیک سیب برعکس در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.
این کیک سیب بسیار نرم و لطیف است که با سطحی از سیبهای کارملی پوشیده شده. کیکی چشمگیر که میتوان برای هر مناسبتی آن را تهیه کرد.
مواد لازم:
برای تهیه خمیر کیک
۱۷۰ گرم کره ذوب شده
۱۵۰ گرم شکر
۳ عدد تخم مرغ
۱۲۰ سی سی شیر
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۲۲۰ گرم آرد
۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
¼ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری دارچین
برای تهیه سیب کاراملی
۶۰ گرم کره ذوب شده
۱۰۰ گرم شکر قهوهای
۳ عدد سیب
طرز تهیه:
فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. یک قالب با قطر ۲۳ سانتی متر را چرب کنید.
در یک کاسه بزرگ کره نرم شده و شکر را با همزن بزنید تا کاملا پفکی شود سپس یکی یکی تخم مرغها را اضافه کنید و با همزن خوب مخلوط کنید. سپس شیر و عصاره وانیل را اضافه کرده با همزن خوب مخلوط کنید. آرد، بیکینگ پودر، نمک و دارچین را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود. کنار بگذارید.
کارامل را آماده کنید: در یک کاسه کوچک کره ذوب شده و شکر قهوهای را هم بزنید. این مخلوط را در کف قالب بریزید و با قاشق به صورت یکنواخت همه جای قالب پخش کنید.
سیبها را پوست کنده و به صورت اسلایس خرد کنید. سیبها را روی کارامل کف قالب بچینید.
خمیر کیک را روی سیبها بریزید و سطح آن را صاف کنید.
۲۵ الی ۳۰ دقیقه کیک را در فر قرار دهید، بگذارید ۳ الی ۴ دقیقه خنک شود و بعد کیک را روی سینی برای سرو برگردانید.
منبع: شفان
انتهای پیام/