در گزارش زیر طرز تهیه میلک شیک نوتلا را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، میلک شیک نوتلا نوشیدنی‌ای است برای تمام فصول. هر وقت و هر زمان که بخواهید می‌توانید آن را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.در بعضی از جا‌های دنیا به نوتلا، کرم شکلاتی نیز گفته می‌شود. مواد سازنده این شکلات شگفت انگیز و معرکه شکر، روغن نخل، شکلات، فندق و شیر بدون چربی است. فندق موجود در نوتلا منبع غنی ویتامین E، پتاسیم، منگنز و همچنین آرژنین است. ویتامین E آنتی اکسیدانی قوی است. اسید آمینه آرژنین در بهبود سیستم ایمنی و تنظیم عملکرد هورمون‌ها نقش دارد.

طرز تهیه میلک شیک نوتلا

بهتر است برای درست کردن میلک شیک از بستنی وانیلی استفاده کنید. این بستنی به حد کافی شیرین است و طعم زننده و عجیب غریبی به شیک نمی‌دهد. بستنی‌ای که برای میلک شیک انتخاب می‌کند باید به حد کافی سنگین باشد تا میلک شیک شما آبکی و رقیق نشود. فراموش نکنید که میلک شیک هر چه غلیظ‌تر، خوشمزه‌تر و دلچسب‌تر. میلک شیک را می‌توانید با تکه‌های توت فرنگی تازه هم درست کنید.

در هنگام تهیه نوشیدنی میلک شیک نوتلا از یخ استفاده نکنید. برای خنک کردن این نوشیدنی باید آن را در فریزر بگذارید. میلک شیک نوتلا در عین ساده بودن اصلا فوری نیست. لیوان‌های شیک باید به مدت ۴ ساعت در فریزر استراحت کنند.

این شیک برای قبل و بعد از ورزش هم یک نوشیدنی بسیار مناسب بوده و یک میان وعده سالم و مفید خصوصا برای بچه‌هایی که بد غذا هستند محسوب می‌شود. هر ۱۰۰ گرم نوتلا ۵۴۱ کالری انرژی دارد. قند موجود در نوتلا ۵۶ درصد و چربی آن ۳۱ درصد است.


مواد لازم

لیوان بزرگ:۴ عدد
نوتلا: یک شیشه
بستنی وانیلی: ۳۵۰ گرم
شیر: یک لیتر
سس شکلات یا شکلات آب کرده: مقدار دلخواه
سس کارامل: به مقدار دلخواه
خامه قنادی: ۲۵۰ گرم
فندق خام: به میزان لازم

مراحل پخت

لیوان‌هایی که قبلا سرد کرده‌اید را از یخچال بیرون بیاورید. شکلات آب شده یا سس شکلاتی را به صورت نامنظم به دیواره داخلی لیوان بریزید. چون لیوان‌هایتان یخ زده هستند شکلات روی لیوان ثابت می‌ماند.

همه بستنی را در مخلوط کن بریزید. به ازای هر نفر ۲۰۰ میلی لیتر شیر و برای هر نفر ۲ قاشق غذاخوری نوتلا اضافه کنید. مخلوط کن را روشن کنید و مواد را آنقدر میکس کنید تا مایع ماست مانندی درست شود.


مواد مخلوط شده را همراه ظرف میکسر و لیوان‌های شکلاتی در فریزر بگذارید.

خامه قنادی را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی حسابی هم بزنید. بعد از آماده شدن خامه را در قیف قنادی بریزید. اگر قیف ندارید از یک قاشق استفاده کنید.

در هر لیوان یک اسکوپ خامه بریزید. سپس مایه شیک را که قبلا در مخلوط کن درست کردید را روی آن بریزید. دوباره کمی خامه بریزید.

شیک نوتلا آماده است. می‌توانید آن را به دلخواه دیزاین کرده و سرو کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.