به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، صغری فرشی، معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل ظهر امروز در نشست با مدیران دفاتر و آژانسهای خدمات مسافرتی و گردشگری دارای مجوز گردشگری سلامت در اردبیل گفت: با توجه به اینکه استان اردبیل یکی از قطبهای مهم گردشگری سلامت در کشور به شمار میرود تشکیل تشکل حرفهای دفاتر گردشگری سلامت جزو برنامههای مهم در راستای ساماندهی فعالیتها در این حوزه و رونق گردشگری سلامت است.
او افزود: برای تشکیل این انجمن اساسنامه تدوین شده و مقدمات راهاندازی این تشکل حرفهای فراهم میشود که با این امر در کنار ساماندهی فعالیتها در این حوزه میتوانیم در راستای برونسپاری بخشی از فعالیتها به بخش خصوصی که از سیاستهای این اداره کل به شمار میرود، گام برداریم.
فرشی از پیگیری برای تشکیل کارگروه گردشگری سلامت خبر داد و گفت: پیشنهاد تشکیل این کارگروه به معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی ارائه خواهد شد تا دستورالعمل لازم در این زمینه ابلاغ شود که در راستای هماهنگی بیشتر در این حوزه جلسات مداوم با نظام پزشکی استان برای هماهنگی، ساماندهی و همافزایی بیشتر برگزار میشود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل حضور نماینده دفاتر در گمرک بیلهسوار برای کمک به ساماندهی گردشگران سلامت ورودی به استان را ضروری دانست و تصریح کرد: استان اردبیل با برخورداری از سه موهبت طبیعت چهارفصل، خدمات ارزان و پزشکان حاذق که از امتیازات مهم در بازار گردشگری به شمار میرود، میتواند به عنوان مقصدی مهم برای گردشگری سلامت مطرح شود.
فرشی با اشاره به دو هدف از گردشگری سلامت شامل تندرستی و درمان بیان کرد: در راستای رونق گردشگری سلامت در استان ضروری است تا معرفی و شناساندن ظرفیتها در این حوزه مورد توجه قرار گرفته و در این زمینه اطلاعرسانی شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با اشاره به تردد سالانه ۱.۵ میلیون نفر از پایانه بیلهسوار گفت: ۲۵ درصد گردشگران ورودی به استان از مرز بیلهسوار وارد کشور میشوند که اغلب این گردشگران با مقاصد درمان به کشور سفر میکنند و این ظرفیتی مهم برای رونق گردشگری سلامت در استان به شمار میرود.
انتهای پیام/ع