تهیه کوفته کباب بسیار ساده است و اصلا وقت گیر نیست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،کوفته کباب ترکی یک غذای محبوب و شگفت انگیز است. این غذا در کشور ترکیه بسیار پرطرفدار و محبوب است. کوفته کباب ترکی مثل اسکندر کباب، شاورما و دونر با سلیقه ما ایرانی‌ها جور در می‌آید. برای تهیه این غذا گوشت چرخ کرده را به شکل کوفته در می‌آورند.

کوفته کباب ترکی خوشمزه و پرطرفدار + طرز تهیه

 

تهیه این غذا بسیار ساده است و اصلا وقت گیر نیست. شما می‌توانید متناسب با ذائقه تان مواد و ادویه‌های این غذا را کم و زیاد کنید.

این مدل کوفته را هم می‌توانید به صورت کبابی و گریل شده و هم سرخ شده درست کنید. برای سرخ کردن کوفته کباب از یک تابه چدنی استفاده کنید. مقدار کمی روغن بریزید و کوفته‌ها را سرخ کنید. برای سرخ کردن کوفته‌ها می‌توانید از سیخ‌های چوبی نیز کمک بگیرید.

اگر با اصول کباب درست کردن آشنایی ندارید حتما نکته‌های زیاد را بخوانید:
۱- برای اینکه مزه واقعی پیاز، فلفل دلمه‌ای به خرد گوشت برود بهتر است که آن‌ها را کاملا رنده کنید.
۲- اگر از طعم‌های جدید استقبال می‌کنید حتما از ماست موسیر، خامه، سس مایونز یا روغن زیتون در مایه کبابتان استفاده کنید. دقت کنید که همه این مواد را با هم قاطی نکنید! فقط از یکی برای طعم دادن به مایه کباب استفاده کنید.
۳- ادویه تلخ مثل دارچین، سماق و پودر لیمو را فراموش کنید. این‌ها باعث تلخ مزه شدن غذا می‌شوند.
۴- گوجه، فلفل دلمه‌ای و پیاز کبابی را فراموش نکنید.
۵- به گوشت آرد، پودر سوخاری و زردچوبه اضافه نکنید.
۶- سیخ هایتان را نمناک کنید تا کباب‌ها بهتر به سیخ بچسبند.
۷- آب پیاز را کاملا بگیرید. یپاز آب دار باعث ریختن کباب از روی سیخ می‌شود.


مواد لازم

گوشت چرخ کرده گوسفندی: ۵۰۰ گرم
حبه سیر: ۲ عدد
پیاز رنده شده:۳ قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز: ۱ قاشق چایخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
نعنا: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
روغن گیاهی: به مقدار لازم

مراحل پخت

در یک هاون، سیر و نمک را با هم بکوبید. به جای هاون می‌توانید از تخته آشپزخانه نیز استفاده کنید. سپس با قسمت صاف چاقو سیر و نمک را له کنید.

در یک کاسه بزرگ گوشت، پیاز، جعفری، زیره سبز، فلفل قرمز و فلفل سیاه را حسابی با سیر کوبیده شده مخلوط کنید.

مایه کباب را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام از قسمت‌ها را به شکل کوفته دربیاورید.

کوفته‌ها را روی تخته کمی فشار دهید تا شکل بیضی به خود بگیرند.

کوفته‌ها را به سیخ بزنید و آن‌ها را با کمی روغن چرب کنید.

سیخ‌ها را روی گریل بگذارید یا تابه گریل را چند دقیقه روی شعله متوسط قرار دهید تا گرم شود سپس سیخ‌ها را روی آن بگذارید.

دقت کنید که هر طرف کوفته‌ها باید ۳ تا ۴ دقیقه پخته شوند.

سیخ‌ها را زود به زود نچرخانید.

کوفته‌های پخته شده شما آماده سرو هستند.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
جوادجعفرزاده
۰۱:۲۲ ۱۴ خرداد ۱۳۹۹
مردم پول ندارن نون خالی بخوردن