به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی وینا زعفرانی یک شیرینی خوشمزه و با دستور پخت راحت برای مناسبت های مختلف است. توجه داشته باشید که از بزرگترین مزیتهای این شیرینی ترد و خوشمزه بودن و در عین حال کوچک بودن آن است. یکی از مهمترین مواد این شیرینی همانطور که در اسمش مشخص است زعفران است.
مواد لازم
کره: ۱۸۰ گرم
پودر قند: ۸۰ گرم
پودر بادام (نرم): ۳۵ گرم
آرد: ۳۰۰ گرم
نمک: یک پنسه
بیکینگ پودر: یک قاشق چ
زعفران غلیظ: یک قاشق غ
وانیل: نوک قاشق چ
زرده تخم مرغ: یک عدد
مراحل پخت
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید.
کره را با همزن کمی بزنید تا یکدست شود. سپس پودر قند را اضافه کرده و هم بزنید تا کرمی رنگ و سبک شود.
زرده تخم مرغ را به همراه وانیل اضافه کرده و ۳۰ ثانیه هم بزنید.
زعفران غلیظ را نیز به همراه پودر بادام افزوده و با لیسک مخلوط کنید.
در انتها نمک و بیکینگ پودر را با آرد الک کرده و کم کم به مایه اضافه کنید.
مواد را ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید که به دست و کاسه نچسبد.
بدون این که به خمیر استراحت دهید، داخل قالبهای مینی تارت را کمی چرب کرده و خمیر را در هر قالب پرس کرده و وسط آن را با انگشت گود کنید و داخل سینی فر بچینید.
در آخر شیرینیها را در فر به مدت حدود ۲۰-۱۸ دقیقه قرار دهید تا بپزد.
پس از سرد شدن شیرینیها؛ آنها را از قالب خارج کرده و با مارمالاد و خاک قند تزیین کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/