به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماهی یکی از خوشمزهترین خوراکهای مردمان جهان است. ماهیها از انواع گوشتهایی هستند که پروتئین فراوانی دارند . این ماده غذایی از ارزش بالایی برخوردار است به طوری که بیشتر مواد مغذی و مفید را دارا است. ماهی برای کسانی که کمبود ید دارند میتواند مفید باشد. خوش طعم بودن این نوع غذاها بستگی به چگونگی طبخ ماهی آن دارد.
مواد لازم
ماهی: ۱ عدد
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ: ۱ عدد
سویا سس: ۱ قاشق غذاخوری
آرد سفید: ۳-۲ قاشق غذا خوری
آرد سوخاری: ۳-۲ قاشق غذا خوری
نمک: به مقدار دلخواه
فلفل: به مقدار دلخواه
روغن مخصوص سرخ کردنی: به میزان لازم
مراحل پخت
ماهی را به مدت ۲۰ دقیقه با آب لیمو، سرکه، سویا سس، نمک و فلفل مزه دار کنید.
ماهی را در آبکش بریزید و بگذارید آب اضافی آن برود.
سپس آن را به آرد معمولی، سپس تخم مرغ و نهایتاً آرد سوخاری آغشته نمایید و در روغن سرخ کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/