به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از شیرینیهای که برای ما ایرانی بسیار حس نوستالژی ایجاد میکند تی تاپ است که از زمان بسیار قدیمی یکی از خوردنیهای محبوب در مدرسه و جامعه بوده است تی تاپها برخی از زمان قدیم تا بحال همان طعم همیشگی دارند و برخی هم با ترکیب مواد جدید خوشمزهتر هم شده اند.
مواد لازم
تخم مرغ ۸ عدد
رنده پوست پرتقال ۲ قاشق مرباخوری
شیر ۱ پیمانه
شکر ۲ پیمانه معادل ۴۵۰ گرم
روغن مایع ۱ پیمانه
آرد ۳ پیمانه معادل ۴۸۰ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
مواد لای تی تاپ:
پودر کاکائو ۴ قاشق غذاخوری
شکر نصف لیوان معادل ۱۱۰ گرم
دستور تهیه کامل
برای شروع کار تخم مرغها را با شکر و رنده پوست پرتقال آنقدر هم بزنید تا کرم و کشدار شود بعد روغن را اضافه کنید و مجددا بزنید، یکنواخت که شد، شیر را اضافه کنید و خوب بزنید تا یکدست شود. مخلوط آرد و بکینگ پودر را که قبلا الک کرده اید کم کم به موادتان اضافه کنید و هم بزنید تا مایه یکدستی به وجود بیاید کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. مایه کیک را داخل سه ظرف یک اندازه بریزید تا به سه قسمت مساوی تقسیم شود. مواد میانی را هم به دو قسمت تقسیم کنید.
یک قسمت از مایه کیک را کف سینی پهن کرده و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فری که از قبل با حرارت ۱۷۰ درجه گرم کرده بودیم قرار بدهید تا کمی بپزد. بعد از فر خارج کنید و یک قسمت از مخلوط مواد میانی را در تمام سطح آن پخش کنید و به مدت ۵ دقیقه در طبقه زیر فر قرار بدهید (یا اینکه میتوانید گریل را روشن کنید) البته باید مواظب باشید شکر نسوزد.
بعد سینی فر را خارج کنید و یک قسمت دیگر از مایه کیک را در سطح آن پخش کنید، فقط باید مواظب باشید که شکر و کاکائو را به هم نزنید و بعد از آن حرارت فر را به ۱۴۰ درجه برسانید و دوباره به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار بدهید تا این لایه هم بپزد؛ و این کار را برای قسمت دوم لایه میانی و بعد از آن برای قسمت سوم مایه کیک هم انجام بدهیدو در انتها کیک را با خلال دندان و یا چنگال، تست کنید. اگر چیزی به آن نچسبید یعنی تیتاپ شما پخته است. اگر روی کیک طلایی شده بود که هیچ، اگر نشده بود، چند دقیقه گریل رو را روشن کنید تا روی آن هم طلایی شود.
منبع: نازشو
انتهای پیام/