![قیمت طلا به یک رکورد جدید صعود کرد](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/23/20339410_982.png)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، مهران حیاتی مدیر جهادکشاورزی شیروان با بیان اینکه سطح زیر کشت محصول گوجه فرنگی شیروان امسال در مقایسه با پارسال حدود ۲۰۰ هکتار کاهش دارد،گفت:کشاورزان امسال انگیزهی چندانی برای کشت نداشتند که علت آن هم پایین بودن قیمت محصول و متضرر شدن کشاورزان در سال گذشته بود.
حیاتی افزود: کشاورزان برای تولید محصول با کیفیتتر از بذر اصلاح شده و هیبرید و تغذیه گیاهی استفاده کرده و مبارزه به موقع با بیماریها و آفات و علفهای هرز را در دستور کار خود قرار دهند.
مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: زمان برداشت این محصول از اراضی شهرستان، اواسط مردادماه است که میانگین تولید در هر هکتار ۶۰ تن است و هر هکتار نیاز به نیم کیلو بذر دارد که کل بذر توزیع شده در این شهرستان، ۱۵۰ کیلوگرم بوده است.
انتهای پیام/د