به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم ،علی خاکی صدیق،معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری عصر چهارشنبه در وبینار چالشهای دانشگاههای غیردولتی به میزبانی موسسه طلوع مهر قم،اظهار کرد: هیچ اجباری بر بازگشایی دانشگاه ها در کشور از ابتدای مهرماه نیست و دانشگاههایی که بازگشایی آنها با چالشهای کرونایی همراه باشد میتوانند ترم تحصیلی خود را از بهمنماه آغاز کنند.
او اضافه کرد: اولویت اصلی وزارت علوم بر بازگشایی ترم تحصیلی جدید از ابتدای مهرماه است، اما هر دانشگاه بنا بر ویژگیهای دانشجویی خاص خود میتوانند این کار را انجام دهد.
خاکی ادامه داد: در برخی از دانشگاههای کشور بیش از ۵۰ درصد از دانشجویان را افراد غیربومی شامل میشود که همین مساله امکان بازگشایی مراکز آموزش عالی را به دلیل خطراتی که از جانب خوابگاهها احساس میشود، دشوار کردهاست.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: مسئولان دانشگاههایی که ۵۰ درصد از دانشجویان آنها غیربومی هستند خواستار بازگشایی ترم جدید از ابتدای بهمنماه هستند.
خاکی صدیق افزود: شرایط در دانشگاههای پیام نور و غیردولتی با دانشگاههای دولتی متفاوت است و بیشتر دانشجویان این مراکز را افراد بومی شامل میشود و این موسسات خواستار بازگشایی ترم جدید به روال سالهای قبل هستند.
او تصریح کرد: به همین دلیل امکان اجرای یک سیاست واحد در بین دانشگاههای کشور نیست و با هر دانشگاه بر اساس ویژگی و بافت دانشجویی آن باید برنامهریزی شود.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه عنوان کرد:مشکلات موسسات غیردولتی در نوع قابلتوجه است و هرکدام از این مراکز آموزشی نیز مشکلات منحصربهفردی دارند و نمیتوان راهکار واحدی برای حل همزمان آنها در نظر گرفت.
او گفت: در شورای عالی انقلاب فرهنگی تلاش میشود اساسنامه جدیدی در رابطه با موسسات غیردولتی به تصویب برسد و بخشی از مشکلات کنونی و دغدغه مسوولان این مراکز از بین برود.
خاکی صدیق ادامه داد: برای تسهیل در امور موسسات غیردولتی در ایام کرونایی رایزنیهای مطلوبی با وزارت علوم انجامشده و معضلات بخشی از این مراکز آموزشی حلشده است.
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: با اجرای طرح تعاون بین دانشگاهی بخشی از مشکلات اختصاص رشتههای تحصیلی از بین میرود.
انتهای پیام/ش